Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kathryn Merteui se vraća
Sarah Michelle Gellar reprizirat će svoju ulogu iz filma "Okrutne namjere" u novoj NBC-jevoj TV seriji

Kathryn Merteui se vraća

 
Sarah Michelle Gellar još će jednom pokazati svoje okrutne namjere, ovaj puta u pilot seriji NBC-jeve TV adaptacije filma Cruel Intentions iz 1999. godine.
 
Da će se snimati TV serija Opasne namjere (Cruel Intentions) i da će reprizirati svoju ulogu iz filma Kathryn Merteui, Gellar je objavila na svom Instagram profilu. „#cruelintentions. Tako je 'svi me vole i planiram da tako i ostane' #kathrynmerteuil is back!!! Sretna sam što mogu objaviti da sam dio ekipe novih TV Opasnih namjera #Crueltv
 
 
Prema ovoj objavi očito je da se Kathryn Merteui vraća, a ovaj pilot bi trebao nastaviti radnju 15 godina starog filma baziranog na romanu Les Liaisons dangereuses, francuskog pisca Pierrea Choderlosa de Laclosa. Film je ovo klasično djelo u stilu Macbethovih vještica umjesto Francuske devetnaestog stoljeća, smjestio u suvremeni New York, a uz Gellar glavne su uloge imali Ryan Phillippe koji je utjelovio mladog bogataša Sebastiana Valmonta, Kathryninog polubrata i Reese Witherspoon koju smo gledali kao čestitu Annette Hargrove.
 
Radnja u seriji bit će pomaknuta u budućnost i pratit će sljedeću generaciju mladih partijanera. Glavni je junak Bash Casey, sin Annette i Sebastiana, koji je odrastao u malom gradu u Kansasu. Bash će otkriti očev dnevnik i u potrazi za odgovorima upisati prestižnu akademiju u San Franciscu. Naći će se usred svijeta seksa, novca, moći i pokvarenosti koju dotad nije mogao ni zamisliti.
 
 
S obzirom na to da je glavni junak Sebastian na kraju filma umro, a nije bilo ni riječ od tome da je Annette trudna, tvorci serije su osmislili novu priču. Na kraju filma Annette je prikazana kako se odlazi u Sebastianovom Jaguaru, a scenarij serije za koji je zaslužan redatelj i scenarist originalnog filma Roger Kumble kaže kako se zapravo vraćala u Kansas kako bi odgojila njihovo dijete koje sada ima 16 godina.
 
NBC je prava na seriju dobio u listopadu, Kumble je preuzeo i redateljsku palicu, a hoće li se Reese Witherspoon vratiti u ulogu Annette još nije poznato.
 

S.V.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala