Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Petak 19.2.
Večeras počinje nova sezona "Zvjezdica" i nova napeta skandinavska serija, a izdvojili smo i tri zanimljiva filma

TV Preporuke dana - Petak 19.2.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u petak, 19.2.

EMISIJE / SERIJE

Zvjezdice, RTL u 20h
Druga sezona Zvjezdica kreće večeras – smjestite se udobno i pripremite na pozitivan šok jer će vas ovi klinci apsolutno oduševiti! Za drugu sezonu dječjeg natjecateljskog showa prijavilo se 2500 klinaca i klinceza iz svih dijelova Lijepe Naše, a njih šezdeset će se u narednim tjednima predstaviti žiriju koji niti ove godine neće imati lak posao.

Tuđi život, Nova TV u 20:15h
Rahmi želi iskoristiti Hazal kako bi ostvario svoj novi plan kojim se želi riješiti Gulseren. Hazal u početku ne pristaje na njegov prijedlog, ali Rahmi prijeti da će svima otkriti da je ona podmetnula požar u konjičkom klubu, te da će je Dilara zatim poslati u popravni dom. Hazal je prisiljena pomoći mu, no teško joj je. Džihan saznaje što se dogodilo te se želi suočiti sa svojim ocem. U tom trenutku Rahmi doživi srčani udar i odvezen je u bolnicu. Dilara krivi Džihana za to što se dogodilo njegovu ocu. Džihan želi da Hazal prizna Dilari da je podmetnula požar. Hazal to i učini, ali čuje je i Ozan kojega to strašno naljuti. Džihan je Dilari i Ozanu rekao za Rahmijev plan i da je Rahmi iskoristio Hazal. Dilara je izvan sebe od ljutnje i želi da Rahmi napusti njihovu kuću.

Pohlepa, HTV 2 u 23:30h
Novinar Peter Veraas od anonimnog izvora dobije informaciju o skandalu u svijetu financija. Dokazi upiru prst krivnje u Peterova brata, direktora jedne od vodećih norveških financijskih institucija. Unatoč tomu, Peter dopusti da priča izađe u novinama, što ima teške posljedice za njegova brata. Vibeke, inspektorica u Odjelu financijskoga kriminaliteta, otkriva Peteru iznenađujuće informacije, pa lov na kriminalce može započeti.

FILMOVI

Briljantin, HTV 1 u 20:07h
Mlada Australka Sandy Olsson (Olivia Newton-John) za vrijeme ljetnih praznika upoznaje Dannya Zukoa (John Travolta) koji je vođa skupine koja nosi crne kožne jakne. Sandy se u njega zaljubi ali kako su školski praznici završili mora se oprostiti od Dannya. No sreća joj se nasmiješi kad njezini roditelji odluče da će se preseliti u Ameriku i kad saznaje da ide u istu školu koju pohađa Danny...

Ja sam legenda, Nova TV u 21:45h
Godinama nakon što smrtonosni virus pobije skoro sve na Zemlji, a ostale pretvori u čudovišta, jedini preživjeli u New Yorku, znanstvenik Robert Neville pokušava pronaći lijek koji bi poništio učinke virusa.

Samo seks, RTL u 22h
U ovoj komediji Emma (Natalie Portman) i Adam (Ashton Kutcher) stari su prijatelji koji će jednog jutra seksom umalo sve upropastiti. Kako bi zaštitili svoje prijateljstvo, sklapaju pakt kojim će svoj odnos zadržati isključivo seksualnim. To znači da nema ljubomore, očekivanja, svađa, cvijeća, tepanja. Smiju raditi što god žele, na bilo kojem mjestu i u bilo koje vrijeme, ali ne smiju se zaljubiti.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala