Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Otkriven datum premijere nastavka Blade Runnera
Nastavak kultnog SF trilera "Istrebljivač" ugledat će svijetlo dana trideset i šest godina nakon originala

Otkriven datum premijere nastavka "Blade Runnera"

 
Nastavak velikog hita iz 1982. godine Istrebljivača u produkciji redatelja prvog filma Ridleyja Scotta s Ryanom Goslingom i Harrisonom Fordom u glavnim ulogama svoju će premijeru imati 12. siječnja, 2018. godine, potvrdila je producentska kuća filma Alcon Entertainment.
 
Još uvijek neimenovan nastavak Blade Runnera režirat će Denis Villeneuve najpoznatiji po filmu Sicario, za scenarij je zaslužan Michael Green koji ga je sastavio na temelju predloška Ridleyja Scotta i Hamptona Fanchera, dok će Harrison Ford reprizirati svoju ulogu lovca na replikante Ricka Deckarda.
 
 
Početak snimanja zakazan je za srpanj, a radnja nastavka i dalje nije poznata. Ono što je još ranije otkriveno, je da će radnja biti pomaknuta nekoliko godina u budućnost, a fokisirat će se oko potrage za Deckardom.
 
Budući da je od začetka projekta prošlo već više od pet godina jer je Alcon Entertainment još 2011. godine osigurao prava na nastavke filma, činjenica da je potvrđen datum izlaska razveselio je obožavatelje koji će nakon trideset i šest godina dočekati nastavak ovog kultnog znanstveno-fantastičkog trilera. 

S.V.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #3
    2 0
    mario mario @ 25.2.2016. 15:07

    Nisam ni ja bio nešto pretjerano optimističan kad sam čuo vijest o nastavku ali nakon što sam vidio tko sve radi na projektu sve mi miriše na good stuff. Villeneuve/Deakins combo je ubojit, HF se vraća, za Goslinga znamo da se može napraviti izvrstan posao, a vraća se i scenarist prvog BR.

  • #2
    0 0
    aya aya @ 24.2.2016. 22:49

    Slažem se s mandrakom...ja sam bila zadužena za čekanje u redu na karte za premijeru (zima, nedjelja ujutro, ako se dobro sjećam). Nakon gledanja smo bili očarani. Čemu uništavati klasike?

  • #1
    2 1
    Mandrak mandrak @ 24.2.2016. 13:14

    uf uf ..... bojim se da bolje ne može .... spoj odlično odabranih glumaca i perfekne mjuze (vangelis) sa dobrom SF pričom dobitna je kombinacija ....

    ... naravno u ono vrijeme kad je izašao taj film i kod nas u kina (kino Zagreb) živo se sjećam doživljenog ushićenja tijekom i nakon gledanja ....

    ..... bojim se da poslije 34 godine intenzitet doživljenog neće biti ni približan kao nekad (dan danas kad gledam taj film u BR tehnici u DTSu prolaze me trnci)...

    ...  ne uništavajte nešto božanstveno a to je upravo sjećanje na taj film iz 82. ......

Pogledaj sve komentare (3)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala