Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kingsman 2 je našao savršenu negativku
Nastavak filma "Kingsman: Tajna služba" imat će ženskog antagonista i kako se čini našli su savršenu osobu za tu ulogu

"Kingsman 2" je našao savršenu negativku

Nastavak filma Kingsman: Tajna služba ima veliki zadatak nadmašiti negativce koje je imao original u obliku milijardera Richmonda Valentina kojeg je glumio izvrsni Samuel L. Jackson i Gazelle, djevojke čije su protetičke noge ujedno služile i kao oštrice, a koju je glumila Sofia Boutella. No, čini se kako su krenuli u pravom smjeru.

Redatelj Matthew Vaughn i njegov kreativni tim navodno pokušavaju sklopiti dogovor sa Julianne Moore da preuzme ulogu negativke u novom filmu. The Hollywood Reporter navodi kako se Moore, koja je aktualna dobitnica Oskara za najbolju žensku ulogu za film Still Alice, trenutno nalazi u pregovorima za ulogu u Kingsmanu 2.

Nažalost, bilo kakvi detalji vezani uz potencijalnog lika kojeg bi Moore trebala glumiti za sada nisu otkriveni. Ono što smo sigurni jest da će novi negativac sigurno zadavati mnogo briga Taronu Egertonu, koji se vraća u svoju ulogu iz prvog dijela.

Jedina prepreka koja bi se mogla stvarati velike probleme jest vrijeme. Julianne Moore je tražena glumica te pred sobom ima nekoliko projekata. Trenutno ima u planu glumiti u filmu Wonderstruck, adaptaciji dječje knjige, pod redateljskom palicom Todda Haynesa. Tu je i kriminalistički misterij Suburbicon, za koji su scenarij napravili Ethan i Joel Coen, režirat će ga George Clooney, a uz Moore glume Matt Damon i Josh Brolin.

Kingsman 2 kao i Wonderstruck te Suburbicon su već krenuli sa predprodukcijom tako da se početak snimanja očekuje kroz par mjeseci i pitanje je hoće li Moore imati vremena glumiti istovremeno u tri filma, tako da postoji velika šansa da jedan od ta tri otpadne.

Što se Kingsmana 2 tiče, Egerton se svakako vraća kao Gary "Eggsy" Unwin, dok su Colin Firth i Mark Strong izrazili interes oko vraćanja u nastavku, koji je odobren nakon što je prvi film zaradio preko 400 milijuna dolara te oduševio publiku i kritičare. Kingsman 2 očekuje se u lipnju 2017. godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala