Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dva velika glumačka imena priključila se snimanju novih Ratova zvijezda
Službeno je: Laura Dern i Benicio Del Toro dio su postave filma "Star Wars: Episode VIII"

Dva velika glumačka imena priključila se snimanju novih "Ratova zvijezda"

Foto: PR Photos 
 
Ratovi zvijezda: Sila se budi još uvijek puni kino dvorane diljem svijeta, no članovi ekipe nisu imali mnogo vremena za predah jer je već počelo snimanje novog nastavka Ratovi zvijezda: Epizoda VIII.
 
Uz već poznata imena koja nas očekuju u sljedećem filmu poput Daisy Ridley, Adama Drivera, Harrisona Forda, Marka Hamilla i Carrie Fisher, Disney je ponosno objavio da su se sada ekipi na snimanju priključili Laura Dern i Benicio Del Toro. Studio je također potvrdio da će i Kelly Marie Tran glumiti u sljedećoj epizodi svemirske sage.
 
 
Dern je poznata po ulogama u filmovima Jurski park, Plavi Baršun i Krive su zvijezde, a posebno po ulogama u filmovima Rascvjetala ruža i Wild za koje je bila nominirana za Oskara. Njezini naredni projekti osim Star Warsa uključuju filmove The Tale i Certain Women.
 
Del Toro je osvojio Oskara za ulogu policajca u filmu Traffic, a za ovu prestižnu nagradu nominiran je i za ulogu u filmu 21 Gram. Dobro ga pamtimo i po filmovima Sicario i Divljaci, a trenutno snima nastavak Čuvara galaksije u kojem će reprizirati svoju ulogu Collectora. Del Toro se još u rujnu pohvalio da je u novim Ratovima zvijezda dobio ulogu negativca, no studio je to tek sada i službeno potvrdio.
 
Redatelj filma Looper Rian Johnson napisao je scenarij, a također će zamijeniti redatelja Ratova Zvijezda: Sila se budi J.J. Abramsa i iza kamere. Star Wars: Episode VIII se snima u Pinewood studiju u Londonu, a u kinima se očekuje 15. prosinca 2017. godine.

S.V.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala