Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jeste li spremni za još jedno Pročišćenje?
Stigla je najava novog nastavka uspješne horor franšize "Pročišćenje" - "The Purge: Election Year"

Jeste li spremni za još jedno "Pročišćenje"?

Žanr horora jedan je od filmskih žanrova koji ima problema sa originalnošću. Vidjeli smo i previše filmova gdje maskirani ubojica proganja nemoćnog tinejdžera sa mesarskim nožem. No jedan od filmova koji se izdvojio svojim neobičnim konceptom jest film Pročišćenje i njegov nastavak Pročišćenje: Anarhija. Ako su i vas oduševili filmovi razveselit će vas i prvi trailer za još jedan nastavak u franšizi - The Purge: Election Year.

Radnja filma vrti se oko senatorice Charlene "Charlie" Roan, koju glumi Elizabeth Mitchell (Izgubljeni). Ona je preživjela užasnu noć Pročišćenja prije 15 godina kada je ostatak njene obitelji ubio ludi "Purger".

Raon je jedina na vlasti koja se aktivno protivi godišnjem "čišćenju", vremenu od 12 sati kada su dopušteni baš svi zločini, uključujući ubojstvo. Uvođenje Pročišćenja dovelo je do smanjenja zločina ostatak godine i smanjenje nezaposlenosti. Također je pomoglo riješiti problem prenapučenosti i beskućnika u gusto naseljenim područjima.

Frank Grillo, koji je bi protagonist Anarhije, u novom filmu se nalazi u ulozi šefa osiguranja senatorice Roan. On je u prošlom filmu krenuo kao jedan od vršitelja pravde, kako bi osvetio smrt svog sina, ali je promijenio mišljenje i odlučio pomoći ljudima da prežive tu noć te uvidio koliko je zapravo bolestan taj godišnji događaj.

Glumac Edwin Hodge također će se pojaviti u novom filmu. On je jedini glumac prisutan u sva tri filma. U prvom ga je spasila obitelj Sandin i od onda je postao žestoki suparnik godišnjeg čišćenja koji spašava nevine i ubija privilegirane "Purgere" kojima je ubijanje sport. Koja će biti njegova uloga u novom filmu doznat ćemo nakon 1. srpnja kada film stiže u kina.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala