Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


U pripremi Deadpool 2
Iako prvi Marvelov film još nije ni krenuo sa prikazivanjem nastavak je navodno već dobio zeleno svjetlo

U pripremi "Deadpool 2"

Ako niste primijetili, film Deadpool podiže dosta prašine. Posljednjih dana ga hvale kritičari sa svih strana, te se i na taj način usmjerava pozitivna pažnja na najnoviji Marvelov uradak. Kako se trenutno čini, prvi bi vikend prikazivanja za Deadpool mogao proći jako dobro. Iako sa prikazivanjem još nije krenuo očito je već vrijeme za razgovor o nastavku.

The Hollywood Reporter je iz izvora bliskih 20th Century Foxu doznao kako su već sad željni još Deadpool akcije te su navodno već dali zeleno svjetlo nastavku. U naslovnoj ulozi trebao bi se ponovno naći Ryan Reynolds, a u igri za nastavak su i Rhett Reese i Paul Wernick, producenti i scenaristi filma, koji bi i za nastavak trebali napraviti scenarij.

Ako su te informacije točne znači da se tri velika i jako bitna imena vraćaju za Deadpool 2 no veliko pitanje ovoga trena tiče se redatelja Tima Millera. Filmaš je pristao snimiti prvi film još u travnju 2011. no kako se čini tada nije bilo spomena nastavka. U Foxu žele zadržati četiri ključna igrača zajedno pa pretpostavljamo da će se Miller vratiti u redateljsku fotelju i za nastavak.

U kojem će smjeru ići Deadpool 2 u ovom je trenu teško reći, ali je lik prisutan u Marvelovim stripovima već desetljećima pa neće biti teško pronaći inspiraciju za radnju. Za sada se o tome još ne govori, kao ni o potencijalnim datumima izlaska nastavka. Službene ćemo informacije dobiti vjerojatno tek nakon početka prikazivanja prvog filma.

Deadpool od sutra, 11. veljače, možete pogledati u našim kinima.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala