Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Bella Heathcote je bivša djevojka Christiana Greyja
Uz Kim Basinger i Bella Heathcote se pridružila filmskom nastavku hita "Pedeset nijansi sive" - "Pedeset nijansi mračniji"

Bella Heathcote je bivša djevojka Christiana Greyja

 Stiže još bivših ljubavnica Christiana Greyja za drugi film trilogije Pedeset nijansi sive. Nakon Kim Basinger, koja će utjeloviti Elenu Lincoln, u nastavku Pedeset nijansi mračniji jednu od novih uloga preuzet će i Bella Heathcote. 

 Mlada australska glumica glumit će Leilu Williams. Dok Basinger glumi zreliju ženu koja je Christianu otvorila novi svijet seksa, Heathcote glumi jednu od mlađih prošlih ljubavnica koja još uvijek trpi ožiljke koje joj je nanijela veza s Christianom (Jamie Dornan). 

Bella Heathcote na svjetskoj filmskoj sceni primjećena je u filmu Tima Burtona Sjena Tame, a ove godine ju možete gledati u neobičnoj kombinaciji povijesnog horora Ponos i predrasude i zombiji.

 Osim nastavka Pedeset nijansi sive Heathcote priprema i triler The Neon Demon u kojem glumi uz Elle Faning i Keanu Reevesa.

U drugom filmu trilogije, koji će pratiti radnju druge knjige iz trilogije E.L. James Pedeset nijansi mračniji, ponovno gledamo Dakotu Johnson i Jamiea Dornana kao Anastasiju Steele i Christiana Greya, a svoje uloge repriziraju i Luke Grimes, Eloise Mumford i Max Martini.

U režisersku stolicu nastavka zasjeo je James Foley, a novi scenarist je Niall Leonard, pisac i suprug E.L. James. 

Kao i Pedeset nijansi sive i Pedeset nijansi mračniji stiže u kina u vrijeme Valentinova, točnije 10. veljače 2017. godine. Zadnji nastavak trilogije, Pedeset nijansi slobodniji, svoju premijeru trebao bi imati 19. veljače 2018. godine.

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala