Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 6.2.
Večeras nas čeka novi nastavak zabavnog showa "The Voice", omiljene serije i nekoliko napetih filmova

TV Preporuke dana - Subota 6.2.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u subotu, 6.2.

SERIJE / EMISIJE

The Voice, HTV 1 u 20:03h
Zaoštrava se borba za natjecatelje u showu The Voice. Nakon uzbudljive druge emisije, koja je ponovno bila najgledanija u svojemu terminu, mentori polako pune svoje ekipe.
U prvoj fazi, a to je audicija, svaki mentor okuplja po 10 natjecatelja. Indira je nakon dvije emisije na pola puta. Njezin je tim trenutačno najbrojniji s petero natjecatelja. To su Alen Bulić, Ivana Sutlović, Marko Domjan, Ana Dorotić Burmaz i Maja Tošić. Tony i Ivan imaju po četvero natjecatelja. U Tonyjevu timu su Matea Dujmović, Edgar Rupena, Ivo Marinković i Monika Perić, a Ivanovu jaka ženska ekipa u sastavu - Mirna Ružić, Ivana Brkašić, Tajana Belina i Mirta Dautović. Nakon prve emisije, koju je završio bez kandidata u timu, za Jacquesa se situacija popravila te sada ima troje natjecatelja: Rino Petrović, Stefany Žužić i Rea Matić.

Mentalist, RTL 2 u 20:05h
Plaćeni ubojica smakne očevica ubojstva koje je počinio Kelvin Bittaker, dok je druga svjedokinja, Lily Stoppard (Alexa Vega) stavljena pod zaštitu FBI-ja. Agent Spackman vraća se pomoći timu u slučaju te FBI dozna da je čitava obitelj Bittaker puna kriminalaca. Odluku o atentatu donijela je majka obitelji, a narudžba je odaslana preko videoigrice koju je igrao jedan od njezinih sinova.

Vikinzi, HTV 2 u 22:30h
Flota se vraća u Kattegat, no odmah ih dočekuju loše vijesti. Lagertha doznaje da su njezini posjedi uzurpirani i nagovara Ragnara da pođe s njom u Hedeby i pomogne joj vratiti vlast. Ragnar sve iznenađuje najavom novog pohoda. Vidjelac proriče velika iznenađenja Rollonu.

FILMOVI

Krvavi dijamant, Doma TV u 20h
U razdoblju kaosa i građanskog rata koji je 1990-ih zahvatio Sijera Leone, Danny Archer (Leonardo DiCaprio), bivši plaćenik iz Zimbabvea i Solomon Vandy (Djimon Hounsou), ribar iz naroda Mende udružuju se kako bi ostvarili svoje ciljeve. Obojica su Afrikanci, ali njihovi životi i okolnosti u kojima žive potpuno su različite sve dok im se sudbine ne isprepletu u zajedničkoj potrazi za rijetkim ružičastim dijamantom, kamenom koji može promijeniti njegove živote.

Poziv, HTV 1 u 21:48h
Jordan Turner je iskusna operaterka na liniji 911, ali kada jednom prilikom pogrešno procijeni situaciju i zabrlja, nije sigurna može li nastaviti sa poslom. No onda će tinejdžericu Casey Welson oteti nepoznati mušakarac, a djevojka će uspjeti okrenuti 911 i dobiti upravo Jordan.

Zatvoreni krug, Nova TV u 22:30h
Jednog jutra užurbanu londonsku tržnicu pogodi eksplozija. U potjeri koja slijedi samo jedan član osumnjičene terorističke organizacije preživi. Farroukh Erdogan ulovljen je i uhićen. Počinju pripreme za suđenje stoljeća no vlada namjerava koristiti povjerljive dokaze kako bi sudili Erdoganu, dokumente koji su toliko tajni da im čak ni njegovi odvjetnici neće imati pristup. Zbog toga će imenovati posebnu odvjetnicu koja će moći vidjeti te dokaze, ali koja za vrijeme suđenja neće moći komunicirati s nikim osim Erdoganovim odvjetnikom.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala