Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


William Shatner se želi vratiti u Zvjezdane staze
Shatner je bio prvi kapetan u Zvjezdanim stazama, a čini se kako mu je uloga kapetana Kirka i dalje zanimljiva

William Shatner se želi vratiti u Zvjezdane staze

Čim je 2009. izašao igrani film, reboot serije Zvjezdane staze, mogućnost da se William Shatner vrati u svoju ulogu kapetana Kirka u novim avanturama broda USS Enterprise postala je tema mnogih rasprava. Iako se do sada nisu pojavile nikakve prilike, a i Star Trek: Beyond također to neće izmijeniti, Shatner je svejedno zagrijan da još jednom navuče na sebe uniformu.

Tijekom razgovora za The Hollywood Reporter, poznati je glumac još jednom iskazao svoj entuzijazam za ulogu:

"Glumio bi starog kapetana Kirka. Apsolutno. Trebala bi biti zanimljiva uloga, ne cameo. Nešto kao 'tu sam, nisam li zanimljiv?'. To je svijet koji se mijenja, svijet unutar znanstvene-fantastike. Da, stariš unutar tog svijeta. Vrijeme prolazi, ali se vrijeme može i mijenjati. Postoji toliko stvari koje možeš napraviti."

I iako je Shatner u pravu o naravi znanstvene-fantastike koja je dovoljno fleksibilna da bi mogla omogućiti vraćanje starije verzije kapetana Kirka na ekrane, element putovanja kroz vrijeme malo je zakomplicirao stvari. Pokojni Leonard Nimoy glumio je Spocka koji je upao u vremensku crvotočinu koja ga je zarobila u vlastitoj prošlosti no James T. Kirk nema tako jednostavnu priču. U trenu kad je Spock zalutao u prošlost, kapetan Kirk već je godinama bio mrtav nakon događaja u Zvjezdane staze: Generacije.

Znanstvena fantastika možda ima labave granice, ali vraćanje starog kapetana Kirka u novim filmovima čini se kao prekompliciran zadatak za scenariste nove generacije. No ako se na to odluče William Shatner će biti spreman.

Najnoviji film franšize Star Trek: Beyond u naša kina stiže 28. srpnja. Bez kapetana Kirka.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala