Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Odabrana glavna negativka za nove Power Rangerse!
U ulozi Rite Repulse, zle čarobnice i neprijateljice Power Rangersa trebala bi se naći Elizabeth Banks

Odabrana glavna negativka za nove Power Rangerse!

Prije nekoliko mjeseci otkriveno je kako će se originalni likovi iz Power Rangersa, omiljene serije 90ih, vratiti u nadolazećoj novoj filmskoj avanturi, a sada smo dobili i potvrdu kako će se poznata negativka iz serije također vratiti na velike ekrane. Zloglasna Rita Repulsa bit će veliki dio priče, a utjelovit će ju Elizabeth Banks.

Ta je vijest objavljena na službenom Twitter profilu filma Power Rangers. Trenutno je Elizabeth Banks definitivno najpoznatije ime među glumačkom ekipom koja je objavljena za film, koja se sastoji većinom od novopridošlica.

Dacre Montgomery glumit će vođu tima Jasona Leeja Scotta/Crvenog Rangera, RJ Cyler je Bill Cranston/Plavi Ranger, Naomi Scott je Kimberly Hart/Ružičasti Ranger, Becky G. je Trini Kwan/Žuti Ranger, a Ludi Lin naći će se u ulozi Zacka Taylora/Crnog Rangera. Redateljsku palicu drži također relativan početnik, redatelj Dean Isralite, koji je donedavno režirao tek nekoliko kratkih filmova, i tek je prošle godine objavio prvi dugometražni film Projekt Almanah.

Što se tiče uloge koju će Banks popuniti: ako niste upoznati sa originalnom serijom, Rita Repulsa je čarobnica koja želi ni više ni manje nego potpunu intergalaktičku dominaciju. U seriji su je glumile Machiko Soga i Carla Perez, a u svakoj je epizodi prizivala nekakva čudovišta da se bore sa Power Rangersima.

Kako će se Banks snaći u toj ulozi vidjet ćemo nakon 27. ožujka 2017. kada film stiže u kina.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala