Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Rachel Taylor je spremna biti Hellcat
Glumica koja u Marvel/Netflix seriji "Jessica Jones" glumi Jessicinu najbolju prijateljicu, spremna je na korak više

Rachel Taylor je spremna biti Hellcat

Jedna od zvijezda Marvelove serije Jessica Jones svakako je i Rachel Taylor, koja u Netflixovoj seriji glumi Trish Walker, koja je bila zvijezda kao dijete, a sada ima svoj radijski show. Ona je Jessicina najbolja prijateljica i posvojena sestra, a njihov je odnos srce priče prve sezone.

No svi ljubitelji Marvelovih stripova znaju kako Trish s vremenom postaje Hellcat, heroina koja koristi odijelo koje joj pojačava osjetila i borilačke vještine u borbi protiv negativaca. Za sada ne znamo što nas čeka u narednim sezonama, ali Taylor je rekla kako je spremna biti Hellcat.

"Neću požurivati sa nekim idejama i neću razmišljati previše o tome jer se lako zanijeti i zamišljati stvari.", rekla je Taylor za Comic Book Resources. "Osjećam da sam dala puno i dobila puno time što sam na Netflixu, dio Marvelovog svijeta, u seriji koja je ostavila traga. Naravno, bilo bi fantastično... Da odemo korak dalje. Rado bih zagrizla malo jače oko svog lika."

Krysten Ritter nalazi se u glavnoj ulozi u seriji Jessica Jones, kao naslovna anti-junakinja, privatna istražiteljica koja pomoću svojih nadljudskih sposobnosti pokušava uloviti Kilgravea (David Tennant), opasnog sociopata koji može kontrolirati tuđe misli. Trish nema nikakvih nadljudskih sposobnosti no trenira krav magu i privlači je superjunaštvo, kao što smo vidjeli kasnije u sezoni.

Kakva sudbina čeka Trish odnosno Hellcat? Postoji li šansa da i ona dobije svoju seriju? Vjerojatno ne iako ni ta pomisao nije nemoguća.  Uostalom, jedan od Netflixovih šefova, Ted Sarandos, jednom je rekao da "svaki lik koji je prisutan ima potencijal... Sve je uvijek moguće. Svi likovi u tom svijetu mogu izrasti u nositelje svojih serija."

No za sada znamo kako Netflix planira Jessicu Jones spojiti sa Daredevilom (Charlie Cox), Lukeom Cageom (Mike Colter) i Iron Fistom, koji još čeka svoj debi. Svi će oni biti dio mini serije The Defenders. Hoće li i Hellcat biti s njima saznat ćemo s vremenom.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala