Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Filmovi u veljači na AXN Adriji
Tijekom veljače na AXN Adriji će se emitirati čak trinaest filmova, od premijera do rado viđenih repriza

Filmovi u veljači na AXN Adriji

Sredinu zime AXN je odlučio zagrijati uzbudljivim i napetim hororima, trilerima, eksplozivnim akcijskim naslovima, ali i s nekoliko romantičnih komedija. U tjednu koji slijedi na programu će se naći tri filma: Otimači, Brži od pravde i Nema predaje 2

Otimači (subota, 6. veljače u 21:55) se bavi grupom sastavljenom od petorice vrlo uspješnih pljačkaša banaka koji su toliko izvrsni u svom poslu da policija nema niti jedan trag koji bi im pomogao u hvatanju zločinaca. Nakon uspješne misije pritaje se i godinu dana ne privlače pozornost na sebe. Njihov posljednji posao trebao bi im donijeti ogromnu zaradu, no zbog kratkog roka za pripremu plan nije dovoljno razrađen, i tako se policiji konačno pruža šansa koju već dugo čekaju.

 
 
Dwayne "The Rock" Johnson, bivši profesionalni hrvač a sada akcijska superzvijezda, i Billy Bob Thornton pojavljuju se u glavnim ulogama u filmu Brži od pravde (nedjelja, 7. veljače u 21:55), napetoj akcijskoj priči o smrtonosnom kriminalcu koji kreće u osvetnički pohod. 
Konačno dočekavši slobodu nakon deset dugih godina, Driver ima smrtonosan plan, ali dvojica mu muškaraca stoje na putu – Cop, policajac kojeg nekoliko dana dijeli od mirovine i mladi egocentrični Killer, ubojica s razvijenim instinktom za umjetnost ubijanja.
 
Nema predaje 2 (ponedjeljak, 8. veljače u 22:45) donosi priču o četiri borca različitog porijekla koji zajedno treniraju kod bivše zvijezde mješovitih borilačkih vještina. Kako vrijeme prolazi, sve više shvaćaju da će se boriti među sobom kao i sa izdajicom u svojim redovima.
 
 
U nastavku akcijskog hita S.W.A.T. stručnjak Paul Cutlerodlazi u Detroit na poseban zadatak kako bi trenirao i pripremio novi S.W.A.T. tim. Nakon što je jedan taoc ubijen tijekom rutinskog zadatka, žrtvin dečko koji je inače visoko specijalizirani Vladin agent, odlučuje se osvetiti Cutleru i njegovom timu. Rasplet filma S.W.A.T: Specijalna operacija može se pogledati u subotu, 13. veljače u 21:50.
 
Još jedan nastavak, ovaj put četvrti po redu, na programu je u nedjelju, 14. veljače u 21:55. Snajper 4 u središte priče stavlja sina slavnog snajperista, koji tijekom služenja kao mirovni časnik UN-a dobije zadatak osloboditi bijelog zemljoposjednika u Kongu. Ali pri dolasku zaskoči ih tajanstveni snajperist, pokosi njegovu jedinicu i njega rani nakon čega kreće smrtonosna igra mačke i miša.
 
Cimerica (ponedjeljak, 15. veljače u 22:50) je triler s elementima horora u kojem se mlada Sara ubrzo nakon dolaska u školu sprijatelji s cimericom Rebeccom. Međutim, iza ugodne Rebeccine vanjštine krije se opsesivna i agresivna djevojka čije ponašanje polako izmiče kontroli.
 
 
Jedan od najvećih književno-filmskih hitova posljednjih godina Da Vincijev kod na rasporedu je u subotu, 20. veljače u 21:55. Tom Hanks i Audrey Tautou riješavaju zamršen slučaj ubojstva koji krije drevne i izuzetno opasne tajne, povezane s misterioznim društvom.
 
U glavnoj ulozi akcijskog trilera 7 sekundi (nedjelja, 21. veljače u 21:50) nalazi se legendarni Wesley Snipes. Jack Tuliver profesionalni je lopov i bivši komandos Delta Forcea čija riskantna krađa automobila polazi po zlu. Umjesto auta ukrast će vrlo vrijednu Van Goghovu sliku, a jedan od članova njegove ekipe past će u ruke sadističkim ruskim gangsterima. Tolloverova je jedina opcija suicidalna spasilačka misija u kojoj će neprijatelji postati saveznici, a najbolji prijatelj može postati najveća noćna mora. 
 
Komedija Španjolski engleski veliki blockbuster hit iz 2004. s Adamom Sandlerom i Teom Leone u glavnim ulogama na programu je u ponedjeljak, 22. veljače u 22:45. Duhovita i romantična priča u kojoj se sudaraju kulture i preispituju pogledi na brak, obitelj i životne vrijednosti.
 
 
Adam Sandler predvodi glumačku ekipu i u filmu Pedeset prvih poljubaca (subota, 27. veljače u 21:50) u kojem mu se, pak, pridružuje Drew Barrymore. Hary koji živi bezbrižnim životom u havajskom akvatoriju ima zanimljiv hobi. On naime slama srca turistkinja koje traže ljubavnu romansu te ih nakon provedene noći ostavlja.Jednoga dana Hary upozna lijepu Lucy koja nije kao ostale njegove djevojke. Shvati da ukoliko želi Lucy mora je iskreno i bez muljanja šarmirati i osvojiti.
 
Za kraj veljače ostavljena su dva odlična naslova. Prvi je horor Hostel 3 (nedjelja, 28. veljače u 22:00). Radnja se vrti oko četiri prijatelja koji slaveći momačku večer u Las Vegasu namame dvije zanosne eskort-dame da im se pridruže na obližnjoj privatnoj zabavi. Kad stignu onamo, s užasom otkriju da su pijuni u perverznoj igri mučenja.
 
Drugi je hollywoodski akcijski superhit Zločesti dečki 2 (ponedjeljak 29. veljače u 22:45) u režiji Michaela Baya te s Willom Smithom i Martinom Lawrenceom u glavnim ulogama. Nekovencionalan detektivski par u ovom će se djelu obračunati s dilerima u Miamiju.   

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala