Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Uživo na Fight Channel PPV: Johnson vs. Bader i novi meč Northcutta
UFC on Fox 18 uživo na Fight Channelu PPV u noći sa subote na nedjelju 31. siječnja s početkom u 2 sata iza ponoći

Uživo na Fight Channel PPV: Johnson vs. Bader i novi meč Northcutta


U noći sa subote na nedjelju 31. siječnja održat će se UFC on Fox 18 kojeg predvode Anthony Johnson i Ryan Bader borbom u poluteškoj kategoriji.

Anthony Johnson i Ryan Bader bit će u glavnim ulogama na UFC on Fox 18, ali i ostale borbe glavnog dijela programa privlače pozornost ljubitelja slobodne borbe.

Nakon što je poražen od Daniela Cormiera, u borbi za naslov prvaka, Anthony Johnson (20-5) vratio se pobjedom nokautom protiv Manuwe i nakon toga zatražio je meč s Baderom. Želja mu se ostvarila te će borbom protiv Badera tražiti povratak među glavne izazivače za naslov. Ryan Bader (20-4) je u posljednjoj borbi, na UFC-u 192, pobijedio Rashada Evansa te mu je to bila peta pobjeda u nizu. Iako je priželjkivao i očekivao priliku da se bori za naslov protiv Cormiera na to će morati pričekati. U svakom slučaju ovaj bi dvoboj mogao dati sljedećeg izazivača, ali nikad se ne zna kakvi su planovi čelnih ljudi najjače svjetske MMA promocije.

U sunaslovnoj borbi vidjet ćemo teškaški obračun Josh Barnett vs. Ben Rothwell. Rothwell (35-9) se trebao boriti protiv Stipe Miočića u listopadu prošle godine na UFC Fight Nightu 76 koji je održan u Irskoj, ali Miočić je zbog ozljede morao otkazati meč. Rothwell trenutno ima tri pobjede u nizu, a posljednju je imao u lipnju prošle godine kad je bio bolji od Matta Mitrionea u prvoj rundi. Josh Barnett (34-7) nakon nokauta koji je doživio protiv Travisa Brownea na UFC-u 168 nije bio u oktogonu. Vratio se u rujnu prošle godine nakon gotovo dvije godine pauze i jednoglasnom odlukom sudaca svladao je Roya Nelsona.

U bantam kategoriji vidjet ćemo meč Iuri Alcantara vs. Jimmie Rivera. Alcantara (33-6; 1 NC) je posljednji meč imao na UFC-u 190 kad mu je protivnik bio Leandro Issa te je na kraju slavio jednoglasnom odlukom sudaca. S druge strane čeka ga Jimmie Rivera (18-1) koji je u dva nastupa pod okriljem UFC-a ostvario dvije pobjede (Pedro Munhoz i Marcus Brimage). Jedini poraz Rivera je doživio 2009. još na početku karijere u svojem drugom meču, a sad je u nizu od 17 pobjeda.

Glavni dio programa ovog UFC-ovog događaja otvorit će Sage Northcutt i Bryan Barberena (10-3). Mladi Northcutt (7-0) je jednom prilikom izjavio da bi se mogao boriti svaki mjesec, a UFC mu je to i omogućio. Nakon što je u prosincu svladao Codyja Pfistera sad ga očekuje Barberena. Northcuttov protivnik prvo je trebao biti Andrew Holbrook, ali nakon što se njegov suparnik ozlijedio UFC je zamjenu našao u Barbereni te je borba prebačena u velter kategoriju. Riječ je o 26-godišnjaku koji se pripremao za nastup 21. veljače protiv Jonavina Webba, ali je ipak odlučio prihvatiti borbu protiv Northcutta. U UFC-u je nastupio dva puta, a u posljednjoj borbi je poražen od Chada Laprissea. Prije toga je uspješno debitirao, savladavši Joea Ellenbergera.

UFC on Fox 18: Johnson vs. Bader možete gledati uživo na Fight Channel PPV-u noći sa subote na nedjelju 31. siječnja s početkom u 2 sata iza ponoći.

UFC on Fox 18: Johnson vs. Bader

Anthony Johnson vs. Ryan Bader
Josh Barnett vs. Ben Rothwell
Iuri Alcântara vs. Jimmie Rivera
Sage Northcutt vs. Bryan Barberena

Preliminary Card (Fox Sports 1)

Tarec Saffiedine vs. Jake Ellenberger
Olivier Aubin-Mercier vs. Carlos Diego Ferreira
Kevin Casey vs. Rafael Natal
Dustin Ortiz vs. Wilson Reis
George Sullivan vs. Alexander Yakovlev
Alex Caceres vs. Masio Fullen

Preliminary Card (UFC Fight Pass)

Levan Makashvili vs. Damon Jackson
Tony Martin vs. Felipe Olivieri
Matt Dwyer vs. Randy Brown

Fightsite.hr 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala