Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Odabrana zamjena za Jacka Bauera!
U seriji "24: Legacy" mjesto Kiefera Sutherlanda zauzet će mladi Corey Hawkins

Odabrana zamjena za Jacka Bauera!

Fox vraća 24 na male ekrane novim nastavcima u obliku serije 24: Legacy. No kako ovoga puta neće biti Kiefera Sutherlanda u ulozi Jacka Baurea koji spašava stvar, producenti su morali pronaći novu zvijezdu da bude novi junak koji će osujetiti terorističke planove.

Svoju novu zvijezdu našli su u Coreyu Hawkinsu, zvijezdi filma Straight Outta Compton. Svježe hollywoodsko lice dokazalo se kao nevjerojatan glumac u ulozi Dr. Drea u spomenutom filmu. Uloga u seriji 24 bit će njegov prvi veći izlet u televizijske vode (za sada mu je najveća uloga bila u seriji Živi mrtvaci), a s obzirom da se radi o dosta velikoj ulozi, čini se kako kreativan tim koji stoji iza 24 ima puno povjerenja u mladoga glumca.

Hawkins bi u seriji trebao glumiti Erica Cartera, vojnog rendžera koga je služenje u vojsci odvratilo od problematičnog života. Sada sa suprugom Nicole živi u Virginiji no uskoro se njegov miran život potpuno poremeti kada počne dostizati prošlost. Primoran je tražiti pomoć od Protuterorističke jedinice kako bi spasio sebe i milijune drugih Amerikanaca od opasnih napada njegovih neprijatelja.

Eric će imati pomoć iz Protuterorističke jedinice - uz njega će biti bivša predvodnica jedinice čije je iskustvo bez premca. Za sada nemamo nikakve detalje koja bi se glumica mogla naći u toj ulozi. Navodno se nitko od likova iz originalne serije neće naći u novim nastavcima, iako je sve smješteno u isto vrijeme i isti svijet.

24: Legacy je trenutno u fazi pripreme pilot epizode. Uskoro bismo trebali saznati hoće li serija uopće dobiti zeleno svjetlo za cijelu sezonu.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala