Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Chris Rock neće bojkotirati Oscare
Voditelj ovogodišnje ceremonije Chris Rock - "Neću bojkotirati Oscare, ali bacam stari show i pišem sasvim novi."

Chris Rock neće bojkotirati Oscare

 Uslijed ovogodišnje bure koja se podigla oko nedovoljne zastupljenosti Afroamerikanaca među nominiranim za Oscare, pokrenula se priča o bojkotiranju ceremonije.

Ne može se poreći kako u najprestižnijim kategorijama stopostotno dominiraju bijela lica, unatoč jako dobrima potencijalnim kandidatima  različite boje kože koji su se mogli naći na istim mjestima. Bojkot ceremonije je jedna od legitimnih mogućnosti koje zvijezde mogu poduzeti, ali voditelj ovogodišnje ceremonije Chris Rock neće biti jedan od njih. 

Chris Rock, koji se do sada nije ustručavao kritizirati i ismijavati problem, ipak će ostati voditelj unatoč pozivima nekih da svoje neslaganje izrazi povlačenjem s ceremonije Oscara. Iako neće izostati sa ceremonije, poručio je kako će morati cijeli nastup prepraviti. 

Producent ovogodišnjeg Academy Awarda Reginald Hudlin rekao je za Entertainment Tonight kako je komičar spreman osvrnuti se na gorući problem. 

"Chris vrijedno radi. Sa svojim suradnicima se zatvorio u sobu. Kako su stvari postale provokativne i uzbudljive rekao je kako će baciti stari show koji je napisao i pripremiti novi show. 
Chris je briljantan i 1000 posto sam uvjeren kako će napraviti nešto o čemu će ljudi pričati tjednima." - rekao je Reginald Hudlin i nadodao kako se Akademija ne boji kontroverznih šala.

Dakle, možemo očekivati dovoljno šala na račun "bijelih Oscara" od Chrisa Rocka, koji će nesumnjivo napraviti dobar show. 

Dodjelu Oscara ove godine gledat ćemo 28. veljače.  

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala