Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tom Cruise će ponovno oživjeti Mumiju
Reboot Universalove franšize s Tomom Cruiseom i Sofiom Boutellom stiže u lipnju sljedeće godine

Tom Cruise će ponovno oživjeti "Mumiju"

Tom Cruise sada je i službeno prihvatio glavnu ulogu u rebootu Mumije, a Universal je nastavno na to objavio konačan datum izlaska filma. Iako je prvi predviđeni termin dolaska Mumije u kina bio 24. svibnja 2017. godine, njegova premijera pomaknuta je za dva tjedna na 9. lipanj. Film će režirati Alex Kurtzman, a uz Toma Cruisea u glavnoj ženskoj ulozi gledat ćemo Sofiu Boutellu.

Mumija je jedna je od najdugovječnijih Universalovih franšiza, a prvi film iz originalne serije objavljen je davne 1932. godine. Svih šest filmova iz te serije snimljeno je do 1955. godine, a tijekom 60-ih godina prošlog stoljeća snimljena su još četiri filma u britanskoj produkciji.
 
 
Ponovno zanimanje za Mumiju pojavilo se krajem 90-ih pa je tako je od 1999. do 2008. godine nastala nova trilogija koju su režirali Stephen Sommers i Rob Cohen. Unatoč tome što su filmovi Mumija, Povratak mumije i Mumija: Grobnica zmajskog cara prošli prilično dobro na box-officeu, četvrti je film iznenada otkazan.
 
Mumija ni u međuvremenu nije mirovala jer je dobila i spin-off u obliku trilogije Kralj škorpiona, a ubrzo se počelo razmišljati i o rebootu. Tako je još prošlo ljeto studio angažirao Jona Spaihtsa da napravi scenarij i Kurtzmana koji će uz režiju i producirati film zajedno s Chrisom Morganom i Seanom Danielom.
 
Pojedinosti o filmu za sada nisu poznate, a jedino se zna da će se radnja odvijati u sadašnjosti, za razliku od prethodna tri filma u s Brendanom Fraserom u kojima je smještena na početak prošloga stoljeća.
S.V. 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala