Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Još jedan kraj za Terminatora?
Paramount je termin za koji je bio zakazan nastavak filma "Terminator Genisys" popunio s "Baywatchom"

Još jedan kraj za "Terminatora"?

Došla su prilično teška vremena za franšizu Terminatora. Posljednji pokušaj da se oživi ova saga, bio je prošloga ljeta kada je napravljen reboot Terminator Genisys koji je podbacio više od očekivanoga jer se nije svidio ni kritici ni publici. Na svu sreću nešto bolje je prošao kada je u pitanju zarada, ali samo zahvaljujući stranom tržištu.

Još se od tada postavlja pitanje ima li uopće budućnosti za Terminatora, a kako sada stoje stvari izgleda je ova tridesetogodišnja franšiza do daljnjega mrtva. Iako je prvotno zamišljeno da će Terminator Genisys biti prvi film nove trilogije, a nastavak je bio planiran za svibanj 2017. godine, stvari su se u međuvremenu promijenile.

Kako donosi The Hollywood Reporter čini se da su Paramount i Skydance definitivno odustali od Terminarora jer su taj termin popunili nimalo sličnim Baywatchom s Dwayneom Johnsonom i Zacom Efronom u glavnim ulogama.

Iako će mnogi fanovi biti razočarani, Terminator Genisys zaradio je na box-officeu puno manje od očekivanoga pa su nastavci zakazani za 2017. i 2018. godinu odgođeni do daljnjega, a hoće li ih Paramount ubaciti negdje u budućnosti teško je reći. 
 
Čini se da su poučeni iskustvom serije Baywatch zaključili da je napraviti ljetni hit s atraktivnim glumcima koji u svojim kupaćim kostimima u slow motion pokretima trčkaraju po plaži produkcijski manje zahtjevno, a garantira uspjeh.
S.V.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    2 0
    gorlock gorlock @ 22.1.2016. 21:08

    Meni je žao....

    Svaki Terminator mi je zanimljiv na svoj način.

    Ovaj zadnji sa Arnijem mi je cool on kao Terminator, a ostali likovi, a dobro, priča tako tako - kao povratak u budućnost...

    Mogli bi nastaviti.... možda se ipak predomisle, a možda samo puštaju spinove u javnost da vide da li publika želi nove nastavke.... ?

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala