Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ratovi zvijezda i Osvetnici zajedno?
Marvelova legenda Stan Lee rekao je kako bi se ova dva nespojiva svijeta ipak mogla spojiti

"Ratovi zvijezda" i "Osvetnici" zajedno?

Dvije najunosnije aktivne filmske franšize trenutno su Marvelov svijet i Ratovi zvijezda. Disney je ta dva svijeta stavio pod svoje okrilje kada je kupio Marvel 2009. te Lucasfilms 2012. tako da tehnički mogu spojiti ta dva svijeta ako to požele.

Naravno, trenutno ne postoje planovi za takav projekt, ali Marvelova legenda Stan Lee vjeruje kako ćemo jednog dana imati priliku vidjeti Ratove zvijezda i Osvetnike zajedno na filmu. Lee je u nedavnom razgovoru za The Big Issue otkrio svoje mišljenje o temi:

"Naravno da ljudi koji produciraju te filmove žele biti što uspješniji. Ako će smatrati da bi spajanje Ratova zvijezda sa Marvelovim likovima moglo biti uspješno, naći će način da to naprave. Možete li zamisliti kako Spider-Man govori "Neka Sila bude s tobom"? Moglo bi doći do toga! Stvorio sam Osvetnike tako da sam uzeo neke naše likove i od njih napravio tim. Možemo uključiti koliko god želimo likova Osvetnicima u budućim filmovima. To bi moglo biti zabavno: Luke Skywalker - Osvetnik!"

Leejevim komentari čine se kao vrlo optimistično predviđanje budućnosti no vrlo je mala vjerojatnost da će se Osvetnici i Ratovi zvijezda naći na istim ekranima u skoroj budućnosti, barem ne u narednih deset godina. Marvelova Treća faza završava 2019., nakon čega planiraju i Četvrtu fazu; Ratovi zvijezda su tek pokrenuli novu eru svojih filmova te imaju službeni plan do 2020., ali će se priča vjerojatno nastaviti i nakon toga.

Hipotetski gledano, ako bi trebali spajati neke Marvelove filmove sa Ratovima zvijezda možda bi najbolji izbor bili Čuvari galaksije, koji se ipak već nalaze u nekoj galaksiji daleko od Zemlje pa bi im možda bilo lakše skočiti do onog dijela svemira u kojem su smješteni Ratovi zvijezda.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala