Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Objavljene nominacije za Zlatne maline!
Među najgorima se ove godine izdvajaju filmovi "Jupiter u usponu", "Pedeset nijansi sive" i "Pikseli"

Objavljene nominacije za Zlatne maline!

Nominacije za ovogodišnje nagrade Zlatna malina predvode filmovi Jupiter u usponu, Pedeset nijansi sive i Pikseli. 36. dodjela nagrada, koja ponosno odabire najgore prošlogodišnje filmove i najgore izvedbe, održat će se uoči dodjele nagrada Oscar, točnije 27. veljače.

Među nominiranima se nalaze i popularne zvijezde kao što su Johnny Depp, Channing Tatum i Kayley Cuoco, zatim neki od dobitnika Oskara kao Gwyneth Paltrow, Eddie Redmayne i Julianne Moore, ali i česti gosti Zlatnih malina: Adam Sandler, Jennifer Lopez i Katherine Heigl.

U kategoriji za najgori film 2015. nalaze se Pedeset nijansi sive - kao "najuspješniji loš film"; Fantastična četvorka - remake koji je instantno propao i kod gledatelja i kod kritike; Jupiter u usponu - posljednji SF fijasko Andyja i Lane Wachowski; Paul Blart: Policajac iz shopping centra 2 - hit na kino blagajnama unatoč negativnih 95% na Rotten Tomatoes; i Pikseli - posljednji Sandlerov pokušaj filma.

Među nominacijama za najgore glumce našli su se glavni glumci većinom iz filmova koji su također nominirani za najgori film. Iznimka je Johnny Depp, čiji film Mortdecai nije ušao u tu konkurenciju, unatoč iznimno lošim kritikama i općenitom neuspjehu.

No nije sve tako crno. Svake godine dodjeljuje se i nagrada za najbolje iskupljenje - Best Redeemer, koja se dodjeljuje prijašnjim dobitnicima Zlatne maline, koji su uspjeli u prethodnoj godini napraviti pozitivan pomak. U toj se kategoriji ove godine nalaze Elizabeth Banks, M. Night Shyamalan, Will Smith i Sylvester Stallone.

Sve nominirane provjerite na službenim stranicama Zlatnih malina.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala