Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Uskoro dolazi nova sezona Penny Dreadful
Treća sezona gotičke horor drame na Showtime stiže početkom svibnja

Uskoro dolazi nova sezona "Penny Dreadful"

Gotička horor drama Penny Dreadful je na kraju druge sezone donijela konačnu pobjedu izmučene Vanesse Ives (Eva Green) nad vješticom Evelyn (Helen McCrory). No njen sretan kraj uz Ethana Chandlera (Josh Hartnett) ipak se nije dogodio jer se on odlučio predati vlastima za zlodjela koja je počinio tijekom punog mjeseca.

Vanessa je ostala bez svojih prijatelja i suradnika na kraju sezone jer je Ethan u pritvoru, a Sir Malcolm (Timothy Dalton) na putu za Afriku kako bi pokojnog Sembenea (Danny Sapani) položio u zemlju. Čak je ostala i bez razgovora sa Frankensteinovim bićem, gospodinom Clareom (Rory Kinnear), koji je ubio svoje tamničare u muzeju voštanih figura i odlučio otići što dalje od ljudi.

Kratka najava nove sezone otkriva nam našu junakinju koja se ponovno suočava sa opasnošću na više strana. To uključuje i zatočenost u sobi za luđake, te suočavanje sa nekim novim jezivim likom.

Video nam prikazuje i jezivi par Doriana Greya (Reeve Carney) i Lily Frankenstein (Billie Piper), koji su na putu da ispune ono što su obećali Lilynom tvorcu Victoru (Harry Treadaway): vladavinu terora nadmoćne rase besmrtnika, kao što su oni. Već imaju i sljedbenicu, mladu Justine (Jessica Barden).

U novoj sezoni vratit će se neka stara lica, ali u drugim ulogama - Patti LuPone je u drugoj sezoni glumila The Cut-Wife, a sada se vraća kao doktorica Seward, koja ima plan terapije za Vanessu. Novi likovi bit će i Kaetenay (Wes Studi), zagonetni Indijanac koji ima veze sa Ethanom, a bit će Malcolmov saveznik te dr. Henry Jekyll (Shazad Latif) i vjerojatno njegov alter ego.

Treća sezona Penny Dreadful sa prikazivanjem počinje 1. svibnja ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala