Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 2.1.
Hladnu subotnju večer ugrijat će dobar televizijski program iz kojeg izdvajamo serije, emisije te pet zanimljivih filmova

TV Preporuke dana - Subota 2.1.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i filmova u večernjem terminu u subotu 02.01.

SERIJE

Ja to mogu, HTV 1 u 20:03h
Sigurni smo da je jedna od novogodišnjih odluka naših kandidata da uspješno izvedu subotnje zadatke. Trbušni ples, capoeira, hula hoop i balet biti će njihovi prvi izazovi u novoj godini.

Mentalist, RTL 2 u 20:05h
Napadnuti u svojim domovima, Rigsby i Van Pelt jedva se izvuku živi. FBI tim im pomaže u potrazi za sumnjivcima, dok u međuvremenu Jane i Fischer rješavaju slučaj ubojstva na bušotinama nafte.

Arrow, Doma TV u 21:25h
Oliver otkrije da su Moira i Thea prestale slaviti Božić nakon što su on i njegov otac nestali. Stoga odluči nadoknaditi izgubljeno vrijeme i vratiti kakav-takav osjećaj normalnosti u dom Queenovih i organizirati božićnu zabavu. U međuvremenu, Tommy želi proslaviti Božić s Laurel, no ona ga podsjeti da je tada i rođendan njezine sestre Sare i da treba biti sa svojim ocem. Tommy predloži da je možda najbolje za sve promijeniti neke stvari, no Laurel nije sigurna da je njezin otac spreman za to. Oliverovo je samopouzdanje poljuljano nakon što ga Crni Strijelac porazi te odluči uzeti pauzu. No kad Laurel zatraži Arrowovu pomoć u istrazi sumnjive smrti vatrogasca, nevoljko pristane.. No njegovo oklijevanje u borbi gotovo ga stoji života. U međuvremenu, Tommy organizira dobrotvornu večeru za vatrogasce i Thea pokuša oraspoložiti majku.

FILMOVI

X-Men: Posljednja fronta, RTL u 20h
Prošlo je nekoliko mjeseci otkako su mutanti zaustavili Williama Strykera, ali su to platili  gubitkom Jean Gray (Famke Janssen), s čime se Scott (James Marsden) nikako ne može pomiriti. Odlazi na mjesto na kojem ju je izgubio i ona se pojavi pred njim. Sukobi ljudi i mutanata, koji dosežu kritičnu točku, mogli bi uskoro prestati jer su znanstvenici otkrili zbog čega mutanti uopće mutiraju. To otvara put proizvodnji "lijeka" za mutaciju, što X-Mene zgražava. Vijesti dopiru i do Magneta (Ian McKellen), koji odlučuje povesti mutante u veliki rat protiv čovječanstva pa za saveznike pokušava dobiti i mutante profesora Xa (Patrick Stewart).

Most za Terabithiju, HTV 2 u 20:02h
Jess Aarons (J. Hutcherson) osamljen je dječak, iako živi u velikoj obitelji, s tatom, mamom i tri sestre. Osamljen je zato što je, kao jedini dječak u obitelji, često kriv i za ono što nije skrivio, otac (R. Patrick) je puno nježniji prema sestrama, osobito najmlađoj, May Belle (B. Madison). Osamljen je i u školi, jer je siromašan i miran, pa mu se školski bullyji rugaju što nosi sestrine tenisice i što radije crta nego se druži s njima. Iznimno je darovit za crtanje, u kojemu pokazuje veliku vještinu i maštovitost. Kad se u susjedstvo dosele novi stanari, u Jessovu školu krene nova učenica, Leslie Burke (A. S. Robbd). I Leslie je malo posebna - roditelji su joj pisci, njezin tata nije kupio televizor jer smatra da televizija zatupljuje mozak, a Leslie većinu vremena provodi smišljajući priče u čiju stvarnost često i sama povjeruje. Posve prirodno, Leslie i Jess se sprijatelje, sve više vremena provode zajedno, lutaju šumom, povjeravaju se jedno drugome. Tako lakše podnose i opaku djevojčicu Janice (L. Clinton), strogu učiteljicu koju zovu Čudovišna Usta i sve drugo što nije lijepo.

Kineska četvrt, HTV 3 u 20:58
Krajem tridesetih godina u Los Angelesu, privatnoga detektiva Jakea Gittesa (J. Nicholson) unajmi gospođa Mulway (F. Dunaway) da otkrije viđa li se njezin suprug, inače lokalni bogataš i biznismen, s drugom ženom. Iznenada, pojavi se i druga žena koja se također predstavi kao navodna gospođa Mulway, prijeteći mu ako ne ostavi slučaj. Usprkos prijetnji, Gittes nastavi raditi na slučaju, polako otkrivajući složenu igru vezanu uz licence oko gradske vode, korupciju i preprodaju zemljišta, u što je upleteno barem jedno ubojstvo. Naime, on uskoro otkrije da je suprug gospođe Mulway mučki, pod nerazjašnjenim okolnostima, ubijen. Također, i njega samoga počne goniti grupa ljudi, želeći ga ukloniti...

Serpico, HTV 1 u 21:32h
Film snimljen prema istinitom slučaju policajca Franka Serpica, koji je nakon istrage o korupciji morao bježati i dan danas živi pod drugim imenom u jednoj europskoj zemlji. Pravi Frank Serpico sudjelovao je u snimanju filma, a Al Pacino družio se s njim i savjetovao oko svakog detalja uloge i dijaloga.

Aeon Flux, RTL u 21:45h
Æon Flux (Charlize Theron) je tajanstvena žena ubojica koja radi za skupinu odmetnika koja se kreće kroz gradsko podzemlje, a predvodi je Handler (Frances McDormand). Æonin novi zadatak je usmrtiti Trevora Goodchilda (Marton Csokas), člana vijeća koje upravlja gradom. Međutim, kada Æoninu mlađu sestru ubiju vladini agenti, ona zanemaruje naredbe te odlučuje zaštititi Trevora jer pretpostavlja da mu brat Oren (Jonny Lee Miller) namješta igru.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala