Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 27.12.
Nedeljno večer provedite uz filmove i serije koje smo za vas izdvojili iz večerašnjeg programa

TV Preporuke dana - Nedjelja 27.12.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 27.12.

SERIJE

Kud puklo da puklo, Nova TV u 20:10h
U selo stiže Duško, sada šef protokola predsjednice, i donosi uzbudljive vijesti: u Oštrovac dolazi predsjednica, kako bi pogledala nastup folklorne grupe! Svi se daju na posao: Mile upreže Ane na pripremu bogate trpeze, a Barbara svoju grupu na uvježbavanje točke. No, nakon još jedne svađe s indiskretnim Svetom, Barbara poludi i otkaže nastup. Mile i Duško ih ipak uspiju prisiliti na suradnju. Dario se uspaniči kad Mile od njega zatraži da predsjednici predstavi svoj projekt, pa odglumi bolest i zamoli don Antu da ga zamijeni. U međuvremenu, Damir i Katarina šalju doktore u potragu za blagom u šumi. Na nesreću, oni se izgube kad im se gps-uređaji pokvare jer je Sveto njihove baterije zamijenio s jeftinima iz dućana. Ipak, potraga se sretno završi, a Stipe pronalazi Branku koja je s njim sve više očarana te ga poziva na spoj.

Stella, Nova TV u 21:05h
Jasmina Klarić je skromna i požrtvovna djevojka, prekrasnog glasa i neospornog glazbenog talenta. ŽIvot joj je obilježila strašna obiteljska tragedija koja ju je učinila zrelijom i odgovornijom od svojih vršnjaka. Zbog brige za obitelj ostavila je po strani snove i želje da se bavi glazbom, pa su njezine glazbene izvedbe rezervirane još samo za crkveni zbor u kojem povremeno pjeva, i u rijetkim trenucima odmora od posla i brige za roditelje. Pomirena sa sudbinom, ni ne razmišlja o profesionalnom angažmanu, sve dok joj majka u teškom stanju ne završi u bolnici. Kada dozna da joj je jedina nada skupa operacija, Jasmina se odlučuje za drastičan potez – prijavljuje se za sudjelovanje u novom glazbenom talent showu „Stella“ koji pobjedniku osigurava bogatu novčanu nagradu.

Arrow, Doma TV u 21:50h
Huntress stigne u Starling City i zapapri situaciju s Oliverom. Kad Oliver upozna misterioznu ženu Helenu Bertinelli, kćer mafijaškog bosa Franka Bertinellija, ima osjećaj da napokon može biti svoj. No ubrzo shvati da i ona ima opasne tajne. Helena je u osvetničkoj misiji i Oliver joj se našao na putu. U međuvremenu, Tommy se nađe u nezavidnoj situaciji i obrati se Laurel za potporu. Oliver i Helena sve više produbljuju odnos. Oliver je trenira da bude njegov saveznik i uči je kako da koristi samostrel. Diggle ne odobrava što je Oliver otkrio svoju tajnu Heleni jer nije siguran da joj se može vjerovati, ali Oliver ga odbija poslušati. Kad Oliver više ne može kontrolirati Helenu i njezinu želju za osvetom, ona ubije glavu trijade i započne rat.

Sherlock i Watson, RTL 2 u 21:55h
Joan preuzima prvi slučaj samostalno. Radi se o nestaloj ženi koja je prije šest mjeseci jednostavno „isparila“ i navodno ostavila supruga u šoku. Jedini trag koji je ostavila je video snimka na kojoj prekida s njim i u kojoj spominje ubojstvo u podzemnoj željeznici kao slučaj koji joj je otvorio oči. Nakon razgovora sa suprugom nestale Joan je uvjerena da je on upetljan u njezin nestanak.

FILMOVI

Ljepotica i zvijer, Doma TV u 19:55h
Nesretni trgovac suočava se s financijskim nedaćama i teškim životnim razdobljem, što dovodi do toga da se zaduži tajanstvenoj, bogatoj zvijeri. Trgovčeva najmlađa kći se, stoga, ponudi zvijeri kako bi mu vratila očev dug. Međutim, među njima se neočekivano rađa romansa…

Shrek, RTL u 20h
"Shrek" je animirana bajka poput nijedne druge. Princ nije šarmantan niti zgodan, princeza ne čeka njegov poljubac kako bi se probudila iz dubokog sna, a povrh svega, glavni junaci su ogromni zeleni ljudožder velika srca i njegov pomoćnik, brbljavi magarac, koji zapravo to i nije jer više odmaže nego pomaže. S velikom sigurnošću možemo reći da nakon Shreka svijet bajki kakav smo do tada poznavali nikad više neće biti isti.

Noć u muzeju 2, RTL u 21:45h
Nad Smithsonian muzejom u Washingtonu nadvila se noć. Čuvari su otišli svojim kućama, svjetla su pogašena, školarci su zamotani u svojim krevetićima... ali sprema se nešto veliko, a bivši noćni čuvar Larry Daley (Ben Stiller) naći će se u najvećoj, najmaštovitijoj avanturi svih vremena, u kojoj drevna povijest postaje stvarnost.

Početak, Nova TV u 22:20h
Leonardo DiCaprio je Dom Cobb, muškarac koji posjeduje mogućnost manipuliranja snovima. Zahvaljujući ovoj fantastičnoj sposobnosti Cobb je postao iznimno tražen od strane moćnih korporacija koji koriste njegove jedinstvene vještine kako bi nadmudrili konkurenciju i domogli se vrijednih informacija. Ipak, njegov najnoviji zadatak je drugačiji od bilo čega što je prije radio.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala