Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stefan Kapičić u Deadpoolu
Srpski glumac poznat po ulozi u seriji "Larin izbor" svoj će glas posuditi Colossusu u nadolazećem Marvelovom filmu

Stefan Kapičić u "Deadpoolu"

Foto: Entertainment Weekly

Prvi televizijski spot za film Deadpool je objavljen! Zove se Super i sadrži neke nove scene iz filma zajedno sa zanimljivim dijalozima glavnog lika. Entertainment Weekly je uz to objavio i nekoliko novih fotki iz filma te kako će se u ulozi Colossusa naći srpski glumac Stefan Kapičić. Kapičić će Colossusu dati glas dok ga utjelovljava kaskader Andre Tricoteux.

Fanovi su se činili zadovoljni sa likom kojeg su imali prilike vidjeti u prvom traileru. Kapičić je otkrio neke stvari vezane uz ovu novu verziju Colossusa:

"Ideja Tima Millera je da Colossus bude veći i snažniji od bilo kog drugog. Tako da su snimanje trebali jako visokog čovjeka. Ja sam viši od 1.90m, ali on je htio da Colossus bude veći od 2.10m tako da su iskoristili dvojnika da dobiju tu visinu i napravili su izvrstan posao. Tim je također želio da Colossus zvuči najbliže moguće onome što se o njemu zna iz stripova tako da je uzeo mene jer je moj glas baš onakav kakav je zamislio za Colossusa, koji ima pravi ruski naglasak. Glas mog lika otkriva njegovu povijest kao Piotra Rasputina čim ga čujete kako govori. Zbog toga je najautentičniji toj originalnoj ideji stripovskog lika."

Redateljsku palicu drži već spomenuti Tim Miller, naslovnog junaka glumi Ryan Reynolds, a uz njega se nalaze još i T.J. Miller, Gina Carano, Brianna Hildebrand, Morena Baccarin i Ed Skrein. Film će se u kinima naći 12. veljače 2016. godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala