Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


10 sjajnih filmova koje ste možda propustili ove godine
Filmovi koji su oduševili i kritiku i publiku, ali su ostali u sjeni najvećih. Svakako pogledajte!

10 sjajnih filmova koje ste možda propustili ove godine

Možemo reći da je ova godina stvarno bila ispunjena dobrim filmskih naslovima i iz tjedna u tjedan u kina su stizali novi filmovi koje smo željno iščekivali. Neki od filmova poput Pobješnjelog Maxa: Divlja cesta, Nemoguća misija: Odmetnuti, Ratovi zvijezda: Sila se budi, pa čak i Brzi i žestoki 7 sigurno će postati blockbusteri, a drugi poput Izvrnuto obrnuto, Mrska osmorka i Sicario su dokazali da da su gledatelji uvijek željni i dobrih posve novih priča. Svake godine tu su i filmovi koji dobivaju sve pohvale i od kritike i od publike, ali se zbog manjka promocije nađu u sjeni najvećih. Mi vam donosimo deset koji su oduševili ove godine, pa ukoliko ste ih propustili, svakako ih pogledajte čim prije.

1. The End Of The Tour

Film redatelja Jamesa Ponsoldta pravo je otkriće godine. Dijelom ljubavna priča, dijelom film ceste s elementima biografije, drame i komedije. Ponsoldt se nije ograničio na jedan žanr, nego ih je sve pomiješao u osjećajnu priču o životu pisca Davida Fostera Wallacea koja vas neće ostaviti ravnodušnima.

2. Soba (Room)

Ovaj najemotivniji film godine, adaptacija bestselera Emme Donoghue, izvanredna je priča o Jacku (Jacob Tremblay u svojoj prvoj ulozi), živahnom petogodišnjaku, koji je pet godina živio zajedno sa svojom majkom u samo 9 kvadratnih metara.

3. Brooklyn

Zapanjujuća izvedba glavnih glumaca u ovoj fantastičnoj emotivnoj povijesnoj drami. Saoirse Ronan je 21-godišnjakinja koja dolazi iz Irske u Brooklyn u potrazi za boljim životom. Ubrzo se zaljubi, ali se zbog obiteljske tragedije mora vratiti u Irsku. Ubrzo se nađe razapeta između dva života - onoga u Irskoj koji je veže uz obitelj i novoga kojega je stvorila u Americi.

4. Love & Mercy

Love & Mercy je glazbeno-biografska drama o slavnim Beach Boysima u čijem se centru zbivanja nalazi Brian Wilson, izuzetan glazbenik čija je glazba definirala jednu cijelu generaciju. Po prvi puta otkrivamo kaos, ludilo i nevjerojatnu priču koja stoji iza ovog glazbenog genija!

5. Cop Car

Film s Kevinom Baconom u ulozi korumpiranog šerifa kojemu dva dječaka ukradu auto misleći da je napušten. Ova dva mlada buntovnika u napuštenom automobilu vide priliku za pravu pustolovinu. Nažalost, ono što će pronaći je nešto mnogo opasnije.

6. Ex Machina

Film za koji režiju i scenarij potpisuje Alex Garland. Ovaj znanstveno-fantastični triler, spektakularan i jezovit u isto vrijeme, donosi priču o mladom programeru koji postaje dio zapanjujućeg eksperimenta.

7. Sleeping With Other People

Romantična komedija Tinder generacije. Jason Sudeikis je veliki zavodnik u kojeg se ne možete ne zaljubiti dok je Alison Brie djevojka povrijeđena zbog neuzvraćene ljubavi i ne može preboljeti svojeg bivšeg za kojega je saznala da je oženjen.

8. Gospodin Holmes (Mr. Holmes)

Kriminalistička drama koja je prema mišljenjima kritičara jedan od najvećih hitova 2015. godine, na potpuno drugačiji način prikazuje najpoznatijeg svjetskog detektiva svih vremena - Sherlocka Holmesa.

9. Kako postati popularna (The Duff)

Jednoj maturantici svijet će se srušiti kada sazna da je u svom društvu poznata kao „Krpa“ (krupna, ružna prijateljica) koja služi da bi njene prijateljice ljepše izgledale. Početak je to radnje tinejdžerske komedije u kojoj glavne uloge igraju Bella Thorne, Robbie Amell, Mae Whitman i Ken Jeong.

10. Zemlja bez zakona (Slow West)

Mladi Škot putuje Amerikom u potrazi za ženom koju voli, a u tom pothvatu društvo mu pravi tajanstveni revolveraš koji ima nerješenih računa sa skupinom lovaca na glave. Holywoodska zvijezda Michael Fassbender u priči o odmetnicima i Divljem zapadu u akciji koja je oduševila žiri na Sundanceu te joj je dodijelio glavnu nagradu!

 S.V.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala