Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Uđite u blagdanski duh!
Božić nam se bliži i najbolji način za podizanje blagdanskog duha jest uz omiljene blagdanske filmove

Uđite u blagdanski duh!

Svi koji slave Božić već se sigurno nalaze u blagdanskom raspoloženju jer nas samo dva dana dijeli od najljepšeg dana u godini. Došlo je pravo vrijeme za kuhano vino i gledanje pravih blagdanskih klasika. Ako niste raspoloženi za cijele filmove, možda vam bude dosta ovaj presjek božićnih filmova - proslava Božića na filmu.

Ovaj presjek donosi nam blagdanske trenutke iz omiljenih božićnih filmova kao što su Vilenjak, Božićni duhovi, Polar Express i Najluđi Božić. Možda vas ovaj video potakne na filmsku večer sa božićnim filmovima. Naravno, ovaj filmski presjek nije ograničen samo na filmove o Božiću već donosi i filmove koji se događaju oko Božića.

Među njima su Umri muški, Harry Potter i Kamen Mudraca i Opasni taoci jer svi sadrže trenutke koji obilježavaju blagdansku sezonu. Ravnoteža između obje vrste filma uspjela je stvoriti lijepi niz filmova, među kojima smo imali prilike vidjeti i Christophera Walkena kako dijeli darove gradu Gothamu uz glazbenu pozadinu pjesme Love is All Around pretvorenu u božićnu pjesmu, u izvedbi Billa Nighyja.

Od Djeda Božićnjaka do Scrooga i Grincha, i svih božićnih kupnji u međuvremenu, Božić je oduvijek nadahnjivao neke klasične filmove, sa jednako legendarnim govorima i monolozima. Ovo je vrijeme godine usmjereno na radost i dobrotu pa i scenariste često nadahnjuje čarolija blagdana.

Ako nemate vremena za božićni filmski maraton, možda vam ovaj video potakne osmijeh i prisjeti vas na neke drage blagdanske filmove koje ste možda zaboravili.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala