Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Twin Peaks otkriva prvi teaser trailer
Showtime je predstavio misteriozni kratki video isječak za "Twin Peaks" u kojem otkriva lokaciju snimanja

"Twin Peaks" otkriva prvi teaser trailer

 Showtime je predstavio misteriozni kratki video isječak za Twin Peaks povodom nove sezone, koji nam otkriva jako malo o obnovljenoj seriji. No, kako teaser trailer otkriva u naslovu, seriju više ne možemo očekivati iduće godine kako je prvotno najvljeno, nego tek 2017. godine.

Uz poznate taktove upečatljive glazbene teme narator nam otkriva važnost lokacije na kojoj se snima serijal. Lokacija ponekad postaje likom. Mnogo svetih mjesta ima ovdje gore. Iako ne znam kako bi to točno objasnio, jednostavno te dodirne. Gotovo je kao obitavanje u pokretnoj slici. 

Teaser trailer je redatelj David Lynch najavio na svome Twitter profilu u petak. Više pogledajte u kratkom traileru neobične atmosfere. 

Za one koji još nisu upoznati s fenomenom "Twin Peaksa", Twin Peaks je američka televizijska serija koja je s prikazivanjem krenula u 1990. godine, a završila je s emitiranjem već iduće godine u 2. sezoni. Mračni krimić neobične atmosfere David Lynch je nastavio filmom Vatro hodaj sa mnom, koji je istovremeno i prolog i zaključak serije. Iako je film u vrijeme izdanja bio loše primljen od publike i kritike, danas je nezaobilazan dio "Twin Peaksa". Danas se "Twin Peaks" smatra jednom od najkultnijih i najpoznatijih televizijskih serija dosad snimljenih.

Radnja se odvija u gradiću po imenu Twin Peaks u kojem je pronađeno tijelo mrtve djevojke Laure Palmer, a istragu preuzimaju agenti FBI-ja. Dok FBI agent Dale Cooper istražuje slučaj, sve tajne malog i skrivenog gradića izađu na vidjelo. 

Obnovljenu seriju će u potpunosti režirati David Lynch prema scenariju kojeg je pripremio u suradnji s Markom Frostom, a s obzirom na količinu snimljenog materijala najavljenih 9 jednosatnih epizoda pretvorit će se u čak 18 epizoda.

Za sada su povratak svojim ulogama iz izvorne serije potvrdili Kyle MacLachlan, Sheryl Lee i Dana Ashbrook. 

Detalje oko nove priče još uvijek nisu otkrili, a radnja novih epizoda ostaje misterija osim toga da su Lynch i koautor Mark Frost vrlo odlučno najavili završetak priče i zatvaranje nekih pitanja.

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala