Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Alien: Covenant našao glavnu glumicu
U novoj vanzemaljskoj avanturi Ridleyja Scotta glavnu bi ulogu trebala preuzeti Katherine Waterston

"Alien: Covenant" našao glavnu glumicu

Kako se sve više bližimo početku produkcije filma Alien: Covenant, najnovijeg uradka Ridleya Scotta kojim se vraća u svijet Xenomorfa, sve više se priča o tome kako će nastavak filma Prometej predstaviti mnogobrojne nove likove. Ne znamo za ostale, ali znamo tko će biti u glavnoj ulozi: Katherine Waterston.

35-godišnja glumica je prošle godine glumila sa Joaquinom Phoenixom u filmu Skrivena mana, a Deadline prenosi kako će u Scottovoj nadolazećoj znanstveno-fantastičnoj avanturi upravo ona preuzeti glavnu ulogu. Iako su detalji oskudni, znamo da se njen lik zove Daniels.

Scottova priča koja se također zbiva van ovog svijeta, Marsovac, trenutno se nalazi u utrci za sve ovogodišnje nagrade, a tijekom predstavljanja Marsovca Scott je tu i tamo otkrivao neke sitnice oko Aliena, otkrivši tako i da bi film sa snimanjem trebao početi u prvoj polovici 2016. godine.

Za sada ne znamo puno o radnji filma. Navodno bi trebala pratiti posadu svemirskog broda imena Covenant na putu prema udaljenom planetu. Kada naiđu na neoznačeni planet vjeruju kako su našli raj u svemiru no brzo shvate koliko su bili u krivu. Jedini stanovnik mračnog i opasnog svijeta je David (Michael Fassbender), android koji je odletio sa dr. Elizabeth Shaw (Noomi Rapace) na kraju Prometeja.

Covenant bi trebao biti prvi film trilogije koja će popuniti rupe u događajima između Prometeja i Scottovog klasičnog znanstveno-fantastičnog horora Alien iz 1979. Što se točno u tom periodu dogodilo otkrit ćemo tek nakon 6. listopada 2017. kada Covenant stiže u kina.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala