Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Donose li djecu stvarno rode?
Prvi trailer za crtić "Storks" o rodama koje dostavljaju djecu, već je prvoga dana izazvao kontroverze

Donose li djecu stvarno rode?

Predstavljen je prvi trailer za animirani film Storks (Rode) u kojemu nam Kelsey Grammer (koji je posudio glas rodi) obećava najbolju uslugu dostave beba u zemlji. Video koji nas uvodi u poznatu priču da rode donose bebe, već je svojim prvim kadrovima izazvao brojne kontroverze, donosi The Wrap.

A priča ide ovako. Rode donose bebe…ili su to barem nekada činile. Sada dostavljaju pakete za globalnu internetsku kompaniju Cornerstore.com. Junior je najbolja roda ove kompanije, a jedan dan slučajno aktivira Stroj za proizvodnju beba koji proizvede neodoljivu djevojčicu. U očaju da dostavi svoju neočekivanu pošiljku prije nego šefovi saznaju, Junior dostavlja svoju prvu bebu i tako ponovno oživljava pravu misiju roda u svijetu.
 
 
Kontroverze koje je izazvao ovaj crtić javile su se zbog načina na koji je sama priča osmišljena te neki smatraju da ne daje dobar primjer djeci koja su u prvom redu ciljana publika. Iako je priča o rodama i djeci već dio kulture, nikada nije bila detaljno razrađena, niti se postavljalo pitanje otkuda rodama djeca.
 
Tako je najviše prašine u traileru podigao spomenuti Stroj i proizvodnja djece na traci, te izjava rode da garantira proizvodnju bez pogreške. Time se, kako neki smatraju, djeca izjednačavaju s robom što je nedopustivo. Drugi smatraju da video na nov i šaljiv način donosi dobro poznatu priču o rodama i bebama i ne vide u tome nikakav problem.
 
 
Film su režirali Nicholas Stoller i Doug Sweetland prema Stollerovom scenariju, a glasove su glavnim likovima posudili Andy Samberg, Kelsey Grammer, Keegan-Michael Key i Jordan Peele. Crtić o rodama u kinima se očekuje 23. rujna sljedeće godine

S.V.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala