Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sean Penn je glavna zvijezda HBO-ove miniserije American Lion
Iako ga nismo navikli gledati u serijama, Penn je prihvatio ulogu američkog predsjednika Andrewa Jacksona

Sean Penn je glavna zvijezda HBO-ove miniserije "American Lion"

Dosadašnje televizijske uloge Seana Penna su moglo bi se reći…raštrkane. TV serija Mala kuća u preriji (Little House On The Prairie) obilježila je sam početak njegove karijere, ali i nakon što je postao slavan zahvaljujući filmskim ulogama, glumac se povremeno vraćao u svijet serija u posebnim epizodama serija Ellen, Prijatelji i Dva i pol muškarca.

Iako su možda do sada sitcomi predstavljali Pennu sitne užitke, njegovo sljedeće pojavljivanje na malim ekranima bit će glavna uloga prestižnog projekta koji već sada plijeni pozornost. Radi se o HBO-ovoj miniseriji, adaptaciji Pulitzerom nagrađenog romana Jona Meachama iz 2008. godine American Lion (Američki lav).

Za scenarij za istoimenu biografsku seriju sedmog američkog predsjednika Andrewa Jacksona zaslužan je dvojac Doug Miro i Carlo Bernard čija se suradnja pokazala izuzetno uspješna u hvaljenoj seriji Narcos.

Jon Meacham je u svojoj knjizi donio cjelokupni portret ovog značajnog predsjednika koji je zauvijek promijenio Ameriku, a čije je proturječne odluke često teško razumjeti. Osnivač Demokratske stranke s jedne je strane protjerao Indijance s njihove zemlje, dok je s druge strane riskirao sve kako bi se zauzeo za najugroženije građane. 
 
Serija još traži redatelja koji će na male ekrane donijeti ovo veliko djelo, a detaljnije informacije očekuju se uskoro iz HBO-a koji je za sada projektu dao zeleno svjetlo. 
S.V. 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala