Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kako gledati JDS vs. Overeem ako nemate Fight Channel PPV?
Dos Anjos i Cerrone u meču za titulu UFC prvaka lake kategorije na Fight Channel PPV-u u noći sa subote na nedjelju 20. prosinca u 02:00h

Kako gledati JDS vs. Overeem ako nemate Fight Channel PPV?


Za posljednji UFC u 2015., ali i posljednji na FOX televiziji u ovoj sezoni, elitna promocija nam je pripremila pravu poslasticu - vrhunski popis borbi u Amway Centru u Orlandu. Izravni prijenos priredbe koju predvode Rafael Dos Anjos i Donald Cerrone u meču za titulu UFC prvaka lake kategorije pogledajte izravno na Fight Channel PPV-u u noći sa subote na nedjelju 20. prosinca s početkom u 02:00 sata iza ponoći.

Ukoliko nemate Fight Channel PPV uslugu na vašoj kablovskoj televiziji, ne očajavajte. Fight Channel vam omogućuje da ovaj odličan event pogledate preko FightChannelTV.com stranice.

Dovoljno je da imate računalo (PC ili Mac), pametni telefon ili tablet (s Android ili Windows operativnim sustavom), a sadržaj je dostupan i preko “smart TV usluge”. Potrebno je otvoriti vlastiti račun (account), pretplatiti se i gledati na bilo kojem raspoloživom uređaju koji ima pristup internetu. Pretplatiti se možete na pojedinačni LIVE event (Fight Channel PPV), ali i na tjednoj ili mjesečnoj bazi kada su u pitanju Fight Channel ili Fight Channel World.

Time se Fight Channel pridružuje drugim najnaprednijim TV kanalima koji koriste najnoviju tehnologiju da bi bili što dostupniji svojim gledateljima. U uslugu je inkorporiran “Cleeng” - jedan od najpoznatijih, najsigurnijih i najstabilnijih sustava u svijetu za online video sadržaj, a usluga je plativa kreditnim karticama, kao i drugim servisima poput popularnog PayPala.

Dos Anjos prvi put brani titulu

U uvodu smo već naglasili da ćemo u “main eventu” gledati obračun Dos Anjosa i Cerronea. Revanš je to iz kolovoza 2013. kada je aktualni prvak slavio jednoglasnom odlukom sudaca. Od tada je Brazilac još dodatno napredovao kao borac te je nanizao slavlja protiv top imena poput Hendersona, Diaza i Pettisa. Upravo je u posljednjem meču i izborio pojas UFC prvaka koji će u revanšu protiv Cerronea prvi puta pokušati obraniti.

A da bi “Kauboj” izborio šansu za osvajanje titule morao je nanizati čak osam teških protivnika uglednih imena usput skupivši čak četiri bonusa večeri. Posljednji čovjek koji je svladao Cerronea je upravo Dos Anjos, a u međuvremenu su od strane borca Grega Jacksona stradali i Barboza, Dunham, Miller, Henderson te posljednji Makdessi. Velika razlika između prvaka i izazivača je svakako broj ulazaka u oktogon. I dok se Cerrone u 2015. borio već tri puta, a u 2014. čak četiri, aktualni šampion je u 2015. odradio tek već spomenuti meč protiv Pettisa. Kladionice blagu prednost daju Brazilcu, no Cerrone je borac koji u svakom trenutku može završiti meč samo jednim udarcem stoga su bilo kakve prognoze u ovom slučaju vrlo nezahvalne.

Overeem i Dos Santos su ipak pravi “main event”

Čak i više od glavne borbe večeri, fanove će zanimati rasplet dvoboja između Alistaira Overeema i Juniora dos Santosa. Dvije su to od tri najveće UFC zvijezde u teškoj kategoriji i dva top rangirana borca. Bivši prvak se vraća u akciju nakon točno godinu dana pauze zbog ozljede i operacije, a zadnji put smo ga gledali još u dvoboju protiv našeg Stipe Miočića kada je slavio kontroverznom odlukom. Od kada je stigao u UFC JDS je poražen samo dva puta - oba od Meksikanca Caina Velasqueza. No, ratovi koje je prošao s Huntom i Miočićem u posljednje vrijeme su svakako upozorenje za bivšeg prvaka i njegov tim. Brazilac prima previše udarac te je pitanje do kada će to njegovo tijelo moći izdržati. Pravi test će mu svakako biti i obračun s bivšim prvakom Strikeforcea, Dreama i K-1 WGP šampionom, Alistairom Overeemom.

Unatoč lošem startu u UFC karijeru te tri poraza nokautom u pet dvoboja, “The Reem” je prelaskom u kamp Grega Jacksona doslovno postao drugi borac. To se najbolje vidjelo u posljednja dva meča kada je svladao top teškaše Stefana Struvea i Royja Nelsona. Nova treća pobjeda u nizu bi svakako bila dodatna injekcija samopouzdanja za ovog vrhunskog udarača. Slavlje protiv Dos Santosa bi ga vrlo vjerojatno gurnulo na sam vrh teške kategorije, a Nizozemac bi usput začepio usta kritičarima koji su jedva dočekali njegove lošije nastupe.

Vraća se i Nate Diaz

Nakon točno godinu dana pauze u akciju se na UFC on FOX 17 priredbi vraća i Nate Diaz. Bivši izazivač će snage odmjeriti s pobjednikom The Ultimate Fightera Michaelom Johnsonom. Malo je reći da Diazu treba pobjeda s obzirom na poraze od Hendersona, Thomsona i Anjosa u posljednja tri od četiri nastupa. U međuvremenu se kontroverzni borac “svađao” sa svojim šefovim u UFC-u što je među ostalim i dovelo do duže natjecateljske pauze.

I Michael Johnson u posljednjem nastupu ima ubilježen poraz od Daneila Dariusha podjeljenom odlukom sudaca. S obzirom na četiri ranija slavlja u nizu, on svakako može biti mirniji te s puno manje stresa ući u dvoboj protiv Diaza. Slavlja protiv Guillarda, Tibaua i Barboze su svakako dokaz da je Johsnon posljednje dvije godine stasao u ozbiljnog kandidata za izazivačku poziciju lake kategorije. Slavlje protiv borca kalibra Diaz bi to i dodatno potvrdilo.

Spomenimo i dvoboj Rande Markos i Karoline Kowalkiewicz u prvom meču glavnog dijela, odnosno Oliveiru, Juryja, Dollawaya, Marquardta, Lenza i Millera koji su zapeli u uvodnom programu. Ukupno gledajući čitav popis borbi, UFC on FOX 17 je priredba dostojna završetka 2015. godine za elitnu promociju.

UFC on FOX 17: Dos Anjos vs. Cerrone

Rafael dos Anjos vs. Donald Cerrone
Junior dos Santos vs. Alistair Overeem
Myles Jury vs. Charles Oliveira
Karolina Kowalkiewicz vs. Randa Markos

Uvodne borbe:

C.B. Dollaway vs. Nate Marquardt
Tamdan McCrory vs. Josh Samman
Nate Diaz vs. Michael Johnson
Danny Castillo vs. Nik Lentz
Hayder Hassan vs. Vicente Luque
Jim Alers vs. Cole Miller
Leon Edwards vs. Kamaru Usman
Luiz Henrique vs. Francis Ngannou

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala