Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stigao prvi trailer za Čudesne zvijeri i gdje ih naći
Vratite se u svijet čarobnjaštva Harryja Pottera uz prve kadrove filma "Čudesne zvijeri i gdje ih naći"

Stigao prvi trailer za "Čudesne zvijeri i gdje ih naći"

 
Snimanje filma Čudesne zvijeri i gdje ih naći je završeno i dok se ovaj spinoff Harryja Pottera nalazi u postprodukciji, stigao je najavni trailer koji nestrpljivim gledateljima donosi prve kadrove iz filma kojega ćemo morati čekati još skoro godinu dana. 
 
Radnja filma vraća nas u 1926. godinu kada je slavni magizoolog Newt Scamander stigao s putovanja po svijetu tijekom kojeg je tražio i dokumentirao niz čarobnih stvorenja, te sve to opisao u svojoj knjizi Čudesne zvijeri i gdje ih naći.
 
 
U seriji romana o Harry Potteru, magizoologija je  znanost koja se bavi proučavanjem magičnih stvorenja. Zaustavivši se kratko u New Yorku, magična bića iznenada pobjegnu iz njegovog čarobnog kofera, što bi moglo uzrokovati probleme i u svijetu čarobnjaštva i među ostalih ljudima.
 
Čudesne zvijeri i gdje ih naći donosi fantastičnu glumačku postavu koju predvode Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Alison Sudol Ezra Miller.
 
 
Film će producirati već uhodana Harry Potter ekipa na čelu s Davidom Heymanom, producentom svih osam filmova ove blockbuster franšize i Lionelom Wigramom izvršnim producentom zadnja četiri filma, te autoricom romana Čudesne zvijeri i gdje ih naći J.K. Rowling i Steveom Klovesom koji su radili scenarije za skoro sve filmove o Harryju Potteru. Prema scenariju koji će raditi sama autorica Rowling, film o čudesnim zvijerima će režirati David Yates.
 
Prvi od tri najavljena filma Čudesne zvijeri i gdje ih naći očekuje se u svjetskim 3D i IMAX kinima 18. studenog 2016. godine.  

S.V.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala