Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Edward Norton pokrenuo kampanju za sirijskog izbjeglicu
Poznatog glumca dirnula je priča o znanstveniku koji je izgubio obitelj i želi preseliti u Michigan

Edward Norton pokrenuo kampanju za sirijskog izbjeglicu

Edward Norton radi na tome da sakupi novac za sirijskog znanstvenika koji se želi preseliti u Michigan nakon što su mu žena i kćer ubijene tijekom bombardiranja.

Glumac je pročitao znanstvenikovu priču na popularnom fotografskom profilu Humans of New York. Potaknut pričom odlučio je pokrenuti dobrovoljno sakupljanje kako bi se sakupilo dovoljno novaca da se čovjek preseli i smjesti u SAD. Čovjek se također bori sa karcinomom.

"Vidio sam priču na jednoj od svojih najdražih stranica, Humans of New York, i dirnula me do suza.", napisao je Norton na Crowdrise stranici gdje se sakupljaju donacije. "Ovaj je čovjek pretrpio velike gubitke, koji bi svakog drugog obeshrabrili no on i dalje želi pokušati pozitivno utjecati na svijet.", dodao je poznati glumac.

Yesterday I got an email from Edward Norton, asking if he could host a fundraiser for the scientist in Tuesday’s story. ...

Posted by Humans of New York on Saturday, December 12, 2015

Norton je u opisu dodao: "Sve što sakupimo ići će za pomoć ovoj obitelji tako da otac može dobiti liječenje koje mu je potrebno kako bi nastavio živjeti i raditi, da obitelj može stvoriti novi i siguran život nakon tragedije koju su pretrpjeli i kako bismo podržali njegov san da doprinese ovom svijetu."

Na priču o znanstveniku reagirao je i američki predsjednik Barack Obama koji je ostavio komentar na jednu od objava. Podržao je njegove snove i zaželio mu dobrodošlicu u SAD.

Za sada je za znanstvenika i njegovu obitelj sakupljeno više od 400 tisuća dolara, a kampanja još uvijek traje. Ukoliko je želite podržati možete to napraviti ovdje.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala