Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Poznati američki pijanist Herbie Hancock pridružio se filmu Valerian
Nakon Rihanne, Hancock je druga glazbena zvijezda koja je pristupila filmu "Valerian"

Poznati američki pijanist Herbie Hancock pridružio se filmu "Valerian"

 Herbie Hancock pridružio se glumačkoj ekipi znanstvenofantastičnog filma Valerian. Prošloga tjedna postavi je pristupio i Ethan Hawke.

Uz njih dvojicu postava Valeriana broji i glumce: Danea DeHaana, Caru Delevingne, Clivea Owena te Johna Goodmana koji će posuditi svoj glas animiranom izvanzemaljcu. 
 
Herbie Hancock, popularni američki pijanist i skladatelj, u svjetlo javnosti prvi put je došao 1960. kao član Miles Davis Quinteta. Na filmskim platnima poznat je po ulozi u glazbenoj drami Oko ponoći iz 1986. godine. Nakon Rihanne, Hancock je druga glazbena zvijezda koja je pristupila filmu. 
 
Vijest o priključenju Herbieja Hancocka objavio je sam redatelj filma Luc Besson putem socijalnih mreža, kao što je učinio i za prethodne vijesti o glumcima.
Besson je na svom Instagram profilu prokomentirao objavu dirljivim riječima -
 
"Herbie Hancock je legenda. Njegova glazba mi je bila jedini prijatelj kad sam imao 14... Naučio sam toliko toga slušajući ovog genija... Ponosan sam što će glumiti u Valerianu."
 
 
Ovaj znanstvenofantastični film punog naziva Valerian and the City of a Thousand Planets baziran je na popularnom crtanom romanu iz 1967. godine Pierrea Christina i Jean-Claudea Mezieresa. Radnja se događa u 28. stoljeću kada ljudi otkriju putovanje kroz vrijeme.
 
Luc Besson će osim redateljske stolice zasjesti i na mjesto scenaista. Produkcija filma trebala bi uskoro započeti, a planirani datum izlaska je na ljeto 2017. godine.
M.M.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala