Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Mystery Science Theater 3000 oborio rekord na Kickstarteru
Crowdfundingom sakupljeno je gotovo 6 miijuna dolara za novu sezonu kultne SF komedije "Mystery Science Theater 3000"

"Mystery Science Theater 3000" oborio rekord na Kickstarteru

 U petak je okončana jedna od najuspješnijih crowdfunding kampanja u svijetu televizije. Kampanja za financiranje povratka američke znanstvenofantastične humoristične serije Mystery Science Theater 3000 započela je 10. studenog, a završila je skupljanjem rekordnog iznosa. 

Obožavatelji su sakupili čak 5,76 milijuna dolara u mjesec dana kako bi se snimile nove epizode serije. S tim iznosom Mystery Science Theater 3000 kampanja je s trona rekordera za dlaku izgurala film Veronica Mars, kojeg su obožavatelji poduprli 2013. godine.

Mystery Science Theater 3000 se vraća u novoj sezoni s čak 14 epizoda zahvaljujući ovom rekordom uspjehu na Kickstarteru. Kreator serije i pokretač kampanje Joel Hodgson obećao je i blagdanski specijal, jer su vjerni obožavatelji povećali svotu kupovinom promotivnih artikala i tako sve ukupno seriji zaradili 6,2 miijuna dolara. 

Serija je poznata po izrugivanju lošim filmovim, a smještena je u nedaleku budućnost gdje je jedan čovjek zarobljen na satelitu ljubavi sa svojim robotima. Glavnog protagonista poludjeli znanstvenik tjera na gledanje najgorih filmova ikada napravljenih. 

Serija je emitirana duže od 10 godina počevši od 1988., a većinu vremena emitirana je na Comedy Centralu i Sci-Fiju, sa zaključenom 11. sezonom 1999. godine. Serija je doživjela i filmsku adaptaciju 1996. godine.

Novoj sezoni, koja bi trebala stići na male ekrane iduće godine, pridružili su se mnogi poznati glumci s iskustvom u žanru komedije, a lista uključuje Pattona Oswalta, Jonah Raya, Feliciju Day, Barona Vaughna i Hamptona Younta.

M.M. 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 0
    mario mario @ 13.12.2015. 19:19

    Seriju nisam pratio, možda sam koju epizodu uhvatio negdje online ali za MST3Ksam najviše zagrijan zato što se scenarističkom timu pridružuju Dan Harmon i Justin Roiland, tvorci genijalnog Rick & Mortyja.

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala