Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Siječanj na Klasik TV-u
Od 1.1., svakoga vikenda, od petka do nedjelje u 18h, na programu će biti strani klasik, i holivudski i europski, ali i kultne inozemne serije

Siječanj na Klasik TV-u

U Novu godinu Klasik TV odlučio je ući s velikim programskim osvježenjem. Već od prvog dana 2016., svakoga vikenda, od petka do nedjelje u 18h, program će biti obogaćen stranim klasicima, i holivudskim i europskim.

Od sada, na Klasik TV-u, uz velikane domaće kinematografije, žive i velike svjetske filmske zvijezde poput Marilyn Monroe, Elizabeth Taylor, Audrey Hepburn, Marlona Branda, Kirka Douglasa, Johna Waynea i mnogih drugih. Osim filmova, prikazivat će se i kultne inozemne televizijske serije.

Svjetski klasici na Klasik TV-u

Program stranih filmova započet će 1.1. u 18h poznatom krimi komedijom Stanleya Donena Šarada iz 1963. godine s Audrey Hepburn i Caryjem Grantom. U subotu u isto vrijeme čeka nas triler Na mjestu mrtav, a u nedjelju je na programu film Uzjaši divlji vjetar s mladim Jackom Nicholsonom.

Sljedeći vikend čeka nas Topperov povratak u petak, Ana Karenjina u subotu te Žena u zelenom u nedjelju. U petak 15.1. na programu je vestern U smiraj dana dok nas u subotu čeka poslijeratni film Povratak kući. Nedjelja je rezervirana za ljubavnu dramu Posljednji put kad sam vidio Pariz.

Vestern Jednooki Jack na programu je u petak 22.1 u 17:30h. U subotu se na programu nalazi Čudna ljubav Marthe Ivers, a nedjelja je rezervirana za komediju Kako se pripremiti za prvog unuka. Posljednji vikend u mjesecu čekaju nas romantična komedija Priča iz rodnog grada u petak, triler Autostoper u subotu te za kraj mjeseca akcijski film Veliko drveće.

Serije na Klasik TV-u

Putopisni dokumentarac Gorana Milića Alkemija Balkana, na Klasik TV-u će se prikazivati od 4.1., svaki tjedan od ponedjeljka do četvrtka u 18h. U ovom dokumentarnom serijalu Milić traži sugovornike na temu života u Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Hrvatskoj.

Utorkom nas od 20:05h čeka dramska serija Oblaci putuju u Italiju, priča o odnosu oca i kćeri. Otac je umirovljeni policijski inspektor, a kćer narkomanka koja ostavlja muža i dijete. Borba oca s mafijom, borba s njenom obitelji i pokušaj da spasi svoje dijete dijelovi su zapleta ove priče.

Premijere na Klasik TV-u

Kao i svakoga mjeseca, četvrtak navečer rezerviran je za premijere filmova sa naših prostora. Prvi film u siječnju čeka nas u četvrtak 7.1. u 20h, a radi se o drami Tri Ane, jednom od najboljih filmova utjecajnog redatelja Branka Bauera, koji se zbog svog naturalizma smatra ranom najavom jugoslavenskog "crnog vala". Tjedan nakon stiže nam film Uglašavanje, obiteljska drama koja pršti atmosferom nerazumijevanja i beznađa.

Četvrtak 21.1. dolazi potresna drama o obiteljskom nasilju imena Šuti, naprvljena prema više istinitih događaja. Unatoč iznimno mučnoj temi, film se odlikuje dojmljivom fotografijom, glazbom i sjajnim glumačkim izvedbama. Siječanjske premijere završava politička drama Ambasador, koja je na programu 28.1. u 20h.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala