Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ne propustite prvu epizodu showa Moja mama kuha najbolje
Nevješte kuhare Domagoja i Lucianu koji će kuhati prema maminim receptima gledajte u 18:15 na Novoj TV

Ne propustite prvu epizodu showa "Moja mama kuha najbolje"

U prvom nastavku zabavnog natjecateljskog showa upoznat ćemo prve natjecatelje, dva tima - dvije mame, Vjekicu i Darju i njihovu punoljetnu djecu, Domagoja i Lucianu.  

U ovoj emisiji ne kuhaju mame već njihova djeca, ali po maminom receptu, tako će se u prvoj epizodi sučeliti Domagoj i Luciana. Pobjednički tim osvojit će nagradu, poklon bon Konzuma od 2000 kuna. 
 
 
Kroz show će gledatelje voditi poznata glumica Ana Begić Tahiri, a jela će ocjenjivati vrhunski chef i kuharski akademik Branko Ognjenović.
 
Oba tima na raspolaganju imaju 60 sekundi kako bi prema majčinom naputku iz smočnice prikupili sve potrebne namirnice, te ovisno o težini recepta - 20 do 40 minuta za kuhanje.
U prvom dijelu kuhanja majka daje isključivo usmene naredbe sa strane, a potom svakim pritiskom gumba za paniku može neograničeno puta ući u kuhinju i pomoći, dok se vrijeme odbrojava duplom brzinom. Ukoliko je nešto zaboravljeno u smočnici, majka može samo jednom iskoristiti džoker, otići među police i donijeti namirnice koje im nedostaju.
 
 
Prvo će kuhati tim kojeg čini mama Vjekica i sin Domagoj , a potom ćemo vidjeti čime će žiri oduševiti i njihove suparnice, mama Darja i kćer Luciana. Vjekica i Domagoj imat će poteškoća pri skupljanju namirnica u zadanom vremenu te ćemo vidjeti koliko će to imati utjecaja na jelo koje pripremaju. Mama Vjekica će davati upute sinu Domagoju, no hoće li Domagoj biti dovoljno koncentriran tek ćemo vidjeti. 
 
Drugi tim dolazi iz Splita mama Darja, vrsna kuharica i kćer Luciana koja do sada nikada nije pripremila kompletno jelo. Mama je odlučila biti oštra i detaljno voditi Lucianu u njezinom prvom kuhanju, a  odlučile su spremiti čak dva jela, pošto se, kako kažu, tako to radi u njihovoj kući. 
 
Zabavni show Moja mama kuha najbolje gledajte od ponedjeljka do četvrtka u 18:15 sati na Novoj TV.
  

Dobivamo vaše pozitivne komentare, a i dalje nam pristižu prijave za show iako su natjecateljska mjesta popunjena, a još nismo ni počeli :) Doznajte više o showu #MojaMama kuha najbolje' u prilogu #inMagazin-a!

Posted by NOVA TV on Wednesday, 2 December 2015
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala