Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Ja to mogu: Slavko Sobin i Davor Bilman pobijedili plesom na šipki
Sobin i Bilman nagrađeni su burnim pljeskom i komentarom Barbare da bi slobodno mogli imati gaže na djevojačkim večerima

"Ja to mogu": Slavko Sobin i Davor Bilman pobijedili plesom na šipki

Foto: Facebook

Vještina plesa na šipki koju su svladali u samo sedam dana bila je pobjednička za plesnoga suca Davora Bilmana i glumca Slavka Sobina u drugoj emisiji zabavno-glazbenoga showa Ja to mogu. Glasovima gledatelja na drugo mjesto s po tri boda plasirali su se glumica Ana Majhenić i voditeljica Jelena Glišić, koje su plesale ča-ča-ča, na treće s po dva boda Tamara Loos i Ivan Vukušić, koji su gledateljima pokazali u kojoj se mjeriu samo sedam dana može svladati tehniciranje loptom. Začelje tablice danas su zauzeli Lana Jurčević i Marko Tolja, kojima vještina žongliranja nije donijela i naklonost televizijske publike. 

Upravo Lana Jurčević i Marko Tolja otvorili su večerašnju emisiju uz asistenciju Zorana Vukića i žonglera skupine Antuntun. Žonglirali su lopticama, čunjevima, ali i noževima, a Lana je za kraj pokazala i gutanje vatre, za što je nagrađena velikim pljeskom publike. 
 
 
Za sljedeći nastup pozornica je pretvorena u plesni podij, a uz plesače showa Ples sa zvijezdama pod vodstvom Hrvoja Kraševca natjecateljice showa Jelena Glišić i Ana Majhenić izvrsno su se zabavile i uživale uz ča-ča-ča. Natjecatelji su već za vrijeme izvedbe glasno odobravali njihov scenski nastup, a pohvalio ih je i Kraševac uz preporuku da nastave s plesom jer im odlično ide. „Bilo je potrebno puno truda da ovo uspijemo”, kazala je Jelena uz napomenu da ima upalu mišića od napornih treninga. 
 
Uz nadgledanje Mirana Pirnera, koji je predstavljao Hrvatsku na Svjetskome prvenstvu u tehniciranju, vještine loptom u izvedbi Ivana Vukušića i Tamare Loos bile su takve da je Tamara zaključila da bi se najradije skrila u iluzionističku kutiju iz prošle emisije. Miran Pirner kazao je da je njihov napredak odličan jer je bilo teško pratiti koreografiju i pritom pokazati vještine koje su naučili.
 
 
Najiščekivanija točka, ona o kojoj se pričalo cijeloga tjedna, bila je ples na šipki u izvedbi Slavka Sobina i Davora Bilmana. Iako su na scenu izišli hrabro i odjeveni kao boksači u ringu, u pozadini toga jest da su obojica zbog zahtjevnih treninga spas tražili u lijekovima, ali nisu odustajali.  I isplatilo se – nagrađeni su burnim, dugotrajnim pljeskom na kraju izvedbe i komentarom Barbare Kolar da bi slobodno mogli imati gaže na djevojačkim večerima, a pohvalila ih je i trenerica Morana Gatolin. 
 
Dok su gledatelji glasovali za večerašnje izvedbe naših natjecatelja, uslijedilo je predstavljanje četiriju novih vještina za čije svladavanje natjecatelji imaju samo sedam dana i za koje će probe započeti već sutra. 
 
 
Hrvoje Rupčić i Marko Lazarić u dvominutnoj bubnjarskoj izvedbi zadivili su publiku, ali i Marka Tolju, koji si je za par u izvedbi izabrao Ivana Vukušića, za kojega je kazao da zna da to silno želi. Kazalište sjena vještina je za koju se odlučila Tamara Loos. Tamara je za svog partnera izabrala Slavka, koji ju je oduševljeno zagrlio. Atraktivni irski ples u izvedbi skupine Celtic Fantasy bio je poticajan za Anu Majhenić, kojoj se pred kraj izvedbe učinilo da ga ipak neće moći izvesti, no interaktivna stepenica već je potvrdila njezin odabir. Za partnericu je izabrala Lanu Jurčević. Taktiziranje, promišljanje i oklijevanje za Davora Bilmana i Jelenu Glišić značili su da se moraju samo suočiti s točkom koju će izvesti. Prilično su se iznenadili kad su shvatili da je to ni manje ni više nego hodanje na štulama, koje su u impresivnoj koreografiji predstavili članovi  cirkuske skupine Cikorama pod vodstvom Nikole Mijatovića.
 
 
Nakon zbrajanja bodova u prvoj i drugoj emisiji prvo mjesto dijele Slavko Sobin i Ana Majhenić s po sedam bodova.  Na drugome je mjestu Davor Bilman sa šest bodova, na trećemu Lana Jurčević s pet, a slijede Jelena Glišić, Marko Tolja i Tamara Loos s po četiri boda, dok je na začelju Ivan Vukušić s tri boda.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala