Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Saša Lozar pobjednik druge sezone Tvoje lice zvuči poznato
Saša je još jednom oduševio svojom transformacijom u Beyonce i postao pobjednik druge sezone "TLZP"

Saša Lozar pobjednik druge sezone "Tvoje lice zvuči poznato"

Saša Lozar apsolutni je pobjednik druge sezone showa Tvoje lice zvuči poznato. Simpatije gledatelja pridobio je svojim izvanrednim nastupima kao Maja Blagdan, Elton John, Jelena Rozga, Taylor Swift, Alice Cooper, Eurythmics, Vanilla Ice, Leann Rimes, Louis Prima, Rod Stewart, Aretha Franklin, a nastupom u finalu kao Beyonce s pjesmom ‘Sweet Dreams’ priskrbio si je četvrtu pobjedu u showu i okrunio se laskavom titulom najboljeg imitatora ove sezone.

Finalnu emisiiju svojim je nastupom otvorila Maja Šuput. Da nije pristala na sudjelovanje u ovom showu, Maja bi se, kaže, doživotno kajala. “Ja sam se tako zabavila i ovo mi se u životu nikad više neće desiti“, zaključila je Maja koju smo gledali transformiranu u Miley Cyrus. Tomo je pohvalio njezinu požrtvovnost, a Đuro joj je poručio: „Pokazala si stvarno da nije jednostavno pjevati i raditi te zahtjevne građevinske poslove. Tvoj nastup je bio fenomenalan, točka na i svih dosadašnjih nastupa.

Pravi tulum u finalu napravila je Renata Sabljak koja je utjelovila sve tri pjevačice grupe The Pointer Sisters s pjesmom I'm So Excited, a njezina je točka uključivala i najveći broj plesača na sceni do sada. Svojim je rasplesanim nastupom oduševila žiri, a Đuro je komentirao: “Ovo je bilo stvarno tako zabavno. Ti si sjajan performer, a ovo je bila kruna zabave na tvoj način.” Sandra joj je zahvalila za sve talente koje je pružila, a oduševila je i Danijelu koja joj je rekla da savršeno izgleda kao crnkinja. “Ti si ženo svjetska zvijezda, a drago mi je da postoje ovakve emisije da ljudi vide što sve ti možeš.”

Luku Bulića je nakon talijanskog slavuja Luciana Pavarottija, koji mu je donio i pobjedu u devetoj emisiji, u finalu dočekala još jedna izvedba na talijanskom jeziku. Luka je postao romantični Eros Ramazzotti, a najviše ga je veselilo što će prvi puta biti lijep i crn. Izveo je pjesmu Fuoco nel fuoco, a svojim je šarmom očarao posebno ženski dio žirija. „Više volim ove pjesme koje imaju humoristični element jer si fantastičan u tome, ali nisi ništa manje ni ovo obavio. Fantastičan kao i uvijek!“ komentirao je Tomo njegov nastup dok mu je Danijela poručila: „Ne znam jesi li ti čovjek mog života ili Eros!

Posljednji je u natjecateljskom djelu nastupio Saša Lozar kojega je na gljivi dopala Beyonce i pjesma Sweet Dreams. Iako u brizi kako će nadmašiti prošlogodišnju genijalnu transformaciju Marija Petrkovića, Saša je ponovno rasturio i oduševio žiri koji su mu zahvalili za sve genijalne izvezbe tijekom showa. “Nastup dostojan finala. Jedna od najvećih tranformacija do sada. Zahvaljujem ti se za sve emisije i za ovaj vrhunac”, rekao je Đuro dok mu je Tomo poručio: “Do sad si bio stalno fantastičan, a sad si bio još bolji i još veći.” Danijela je rekla: “Saša, ja apsolutno opčinjena”, a Sandra se složila da je nastup bio senzacionalan.

Nakon natjecateljskog dijela atmosferu su u studiju zapalili prošlogodišnji pobjednik Mario Petreković koji se transformiro u Sean Paula i zajedno s koreografom Igorom Barberićem, odnosno Enriqueom Iglesiasom otpjevao njihov hit Bailando.

U nastavku revijalnog tona nastupili su Dušan Bućan i Ivan Šarić kao Dražen Zečić i Anđela i izveli njihov duet Ima li nade za nas i svojim nastupom nasmijali do suza i žiri i publiku. „Šteta što ste izvan konkurencije! Ovo je pobjeda čista! Ja sam oplakao!“ poručio im je Đuro, dok im je Tomo rekao da ga podsjećaju na južnoameričkog revolucionara i Xenu princezu ratnicu te zbog njihovog senzualnog i urnebesno smiješnog nastupa prozvao ih – nemoralnim pobjednicima.

Ivana Marić i Maja Posavec bile su jednako fantastične, a tranfsormirale su se u pjevačice popularne švedske grupe Abba izvevši pjesmu Dancing Queen. „Ako su oni bili nemoralni pobjednici, onda ste vi moralni pobjednici“, zaključio je Tomo.

Osim točaka natjecatelja, transformacijama nisu odoljeli ni žiri i voditelji. Gledatelje su do suza nasmijali Rene, Igor, Sandra, Đuro i Tomo, odnosno Backstreet Boysi. „Druga sezona je bila jako kompozna. Bili su dobri brojevi, dobre transformacije, dobri nastupi“ osvrnuo se i koreograf Igor Barberić na drugu sezonu showa Tvoje lice zvuči poznato.

Za Sašinu pobjedu zaslužni su, kako sam kaže, upravo ostali natjecatelji te im se još jednom svima zahvalio. „Znam da je smiješno imati neke velike zahvale obučen u ovo, ali ponovit ću još jednom, oni su me inspirairali da budem svaki put sve bolji i bolji! Hvala sektoru šminke, garderobe, frizure, kostima, plesači – majstori!“ 

U ime Nove TV Saša je 40 tisuća kuna donirao je Hrvatskom forumu za borbu protiv raka dojke Europa Dona. Pobjednički nastup možete pogledati na službenim stranicama TLZP.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala