Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Farmeri kažnjeni za nerad!
Farmeri su ovaj tjedan odlučili ne raditi ništa i zabavljati se, a bumerang im se vratio na Sajmu

Farmeri kažnjeni za nerad!

Farmeri su se očito jako opustili. Njihova se farmerska avantura polako bliži kraju, pa su i oni svjesni da će uskoro moći doma. Osim što su ovaj tjedan odlučili štrajkati i ne raditi ništa, odlučili su se i baviti jedni drugima i neizmjerno se zabavljati.

Mentor Joža došao je na Farmu, kako bi kod farmera provjerio jesu li pripremili sve proizvode za Sajam. "Još uvijek ne mogu sebi doći od ponedjeljka", kazao je Mentor, prisjećajući se situacije u kojoj su mu farmeri kazali da su ovaj tjedan odlučili imati godišnji odmor. "Već ste tad znali da od Zelenoga certifikata neće biti ništa", rekao im je Mentor, što su farmeri i potvrdili. Nedostatak certifikata znači da farmeri na Sajmu ne mogu postići visoku cijenu svojih proizvoda, nego da će se morati više cjenkati i prodavati proizvode po znatno nižim cijenama.
 
 
Iako su očekivali da će ih na Sajmu dočekati više cijene, farmeri nisu očekivali da će one biti baš udvostručene. Nedostatak Zelenoga certifikata također im nije išao na ruku.
Ipak, uspjeli su nabaviti sve što im je trebalo, a našlo se i dukata za farmere. Svoje su dojmove sa Sajma Aldo, Blaženka i Anna podijelili s ostalima.
 
"Nema spuštanja, nema luksuza ništa, nema kave, nema duhana, nema ništa. Duple su cijene, nema cjenkanja. Evo vam vaš bumerang!", objasnila je Blaženka.
Anna je rekla da je očekivala takvu situaciju. "Mislila sam da će biti još gore", kazala je. 
 
 
S druge strane Miriam nikad ništa nije po volji. Ovoga ju puta smeta što su farmeri sa Sajma donijeli hranu, koja po njezinu mišljenju, nije potrebna. Usto, smatra da su mogli donijeti i više dukata. "Mislim da su se mogli čak vratiti sa više dukata, zato što ono što su zaradili, opet su zaradili dovoljno. Ta hrana koju su donijeli i nije potrebna",  kazala je Miriam.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala