Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Koja je uloga Wonder Woman u filmu Batman v Superman: Dawn of Justice?
Novi trailer za film o omiljenim superjunacima otkriva zbog čega se Wonder Woman priključila borbi

Koja je uloga Wonder Woman u filmu "Batman v Superman: Dawn of Justice"?

Iako se film zove Batman v Superman: Dawn of Justice, već neko vrijeme je poznato kako će Wonder Woman (Gal Gadot) imati ključnu ulogu. Iako smo imali priliku vidjeti sliku nje i Brucea Wayne na gala večeri i scene gdje se bori u traileru koji je izašao na Comic-Conu ovoga ljeta, no do sada je bila nepoznanica kako se ona točno uključi. Zahvaljujući traileru koji je sinoć ugledao svjetlo dana otkrili smo što je to što ju uvuče u sukob: Doomsday.

Doomsday je zvjeroliko čudovište sa Kriptona. Do sada su postojale samo glasine kako bi se mogao pojaviti u filmu no današnji nam trailer te glasine i potvrđuje. Lexcorp je od ostataka tijela generala Zoda stvorio Doomsdaya kao svojevrsnog anti-Supermana. U stripu iz 1990-ih, upravo je Doomsday odgovoran za smrt Clarka Kenta no pretpostavljamo da u ovom filmu ipak neće doći do toga.

No Doomsday je vjerojatno prejak da se Superman (Henry Cavill) i Batman (Ben Affleck) sami s njim obračunaju no srećom tu je Wonder Woman koja im se pridružuje u ključnom trenutku.

I dok je Batman iskusni, ali ranjivi borac protiv zločina, a Superman moćan vanzemaljac, Wonder Woman nekako upotpunjuje to Trojstvo magičnim/mitološkim prisustvom. Njen štit je dovoljno jak da se zaštiti o Doomsdayevih laserskih zraka iz očiju i usta, spretna je s mačem, ima Laso Istine i zloglasne narukvice otporne na metke. Sve to u kombinaciji s njenim prirodnim sposobnostima poluboga moglo bi biti korisno u poražavanju zvijeri.

No zašto je Diana od Themyscire znana kao Wonder Woman uopće u Metropolisu saznat ćemo nakon 25. ožujka sljedeće godine kada Batman v Superman: Dawn of Justice stiže u naša kina.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #14
    0 3
    bearfoot bearfoot @ 4.12.2015. 16:45

    najbolja je zlatna sredina....e to je upravo taj zamorni detalj koji uopće ne zaslužuje ovoliko riječi...inception filma unutar filmova nečijih filmova...

  • #13
    2 1
    taurus taurus @ 4.12.2015. 16:18

    Znas kako,kada neko napise za neki film da je super ili da je smece i nista vise onda se drugi jave i kazu da obrazlozi.Kada se nesto elaborira detaljno onda idu komentari da je zamorno itd.tako da je tesko naci neku zlatnu sredinu u pogledu duzine postova.Za ovo gore sam,istina trebao biti jos precizniji,dakle,htio sam reci da ce WW film biti prvi visokobudzetni film koji je ujedno dio sireg univerzuma u kome je zena nosilac glavne uloge a to je nesto sto je u Marvelu tek u pripremi (film Cap Marvel).

  • #12
    3 3
    bearfoot bearfoot @ 4.12.2015. 16:08

    standard si si sam postavio svojim detaljnim i u materiju upućenim postovima, po mom mišljenju predetaljnim i zamornim, ali ajd, i nema sad vrdanja, ako se ti možeš potruditi i napisati opširan post mogu i ja pročitati i komentirati, makar i neku glupost, to mi nije teško...

  • #11
    1 1
    taurus taurus @ 4.12.2015. 15:42

    Zato sam i napisao prvi visokobudzetni i ujedno prvi superherojski film sa ženom kao glavnom junakinjom  koji ce biti dio sireg univerzuma sto ranije nije bio slucaj,dobro sam mislio i gore ali nisam se bas najsretnije izrazio,ocigledno se ovdje mora biti maksimalno preciznan u izrazaju ili odmah ide optuzba da ne znas o cemu govoris ali ok.Znam za film "Supergirl" iz 1984god u kojem nisu dobri ni scenario ni efekti tako da se on teško može nazvati visokobudžetnim  a "Elektra" i "Catwoman" sa H.Berry su,također,bili blamaže a naročito ovaj drugi koji nije imao nikakve veze sa likom Catwoman pa niti DC-em generalno.

  • #10
    1 0
    bearfoot bearfoot @ 4.12.2015. 15:27

    "visokobudžetni" filmovi sa superženama kao glavnim likom snimaju se još od 80-ih...istina, ne baš uspješni...a vrijeđanje i omalovažavanje dio je net folklora i ne treba to uzimati k srcu..i tebe bi sad trebalo ispljuvati jer si napisao da će biti prvi, ali nešto mi ne ide danas....

Pogledaj sve komentare (14)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala