Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Što Peter Jackson ima u planu?
Legendarni redatelj je na svom Facebook profilu objavio video koji bi mogao otkriti koji su mu sljedeći projekti

Što Peter Jackson ima u planu?

Peter Jackson se malo poigrava sa svojim obožavateljima. Nagovješta nove projekte, ali ne daje službene potvrde.

U videu koji je objavio na svom Facebook profilu vidimo redatelja Gospodara prstenova kako odmara kod kuće sa svojom kćeri Katie te usput lašti svoje mnogobrojne Oskare. Kada Katie kaže ocu da Steven Moffat pokušava doći do njega Jackson odgovara da mu Moffat stalno šalje mailove, referirajući se na nedavnu pressicu na kojoj je Moffat pričao o suradnji s Jacksonom kada je rekao:

"On je pravi obožavatelj serije Doktor Who. Spomenuo je kako bi želio režirati epizodu i onda kada smo mu poslali mail nije odgovorio.", našalio se Moffat i dodao: "Mislim da je njegov plan da svi zajedno odemo na Novi Zeland i tamo provedemo šest mjeseci snimajući, a naš plan je da on dođe u Cardiff i napravi epizodu u 12 dana."

Međutim, Jackson govori kćeri kako ne odgovara na Moffatove mailove jer su potpuno nerazumljivi, što je razumljivo jer ima jako zatrpan raspored sa serijama Doktor Who i Sherlock.

Odjednom se pojavljuje Doktor (Peter Capaldi) glavom i bradom, noseći sa sobom ugovor iz BBC-ja da ga Jackson potpiše. Na žalost, pojavi se Dalek koji progoni Doktora tako da ni ne dospijemo vidjeti hoće li Jackson potpisat ugovor ili ne. Ono što vidimo na stolu moglo bi razveseliti Tolkienove obožavatelje - knjiga Silmarillion, puna oznaka.

Znači li to da nam želi reći da će raditi i seriju Doktor Who i film/filmove Silmarillion

Home Invasion

This was an interesting weekend...

Posted by Peter Jackson on Sunday, November 29, 2015

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala