Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stanari Big Brothera natjecat će se u „Balkan Talent Showu“
Stanari su dobili svoj pretposljednji tjedni zadatak koji će pobjednicima osigurati imunitet, a time i finale showa

Stanari "Big Brothera" natjecat će se u „Balkan Talent Showu“

Foto: RTL

Finale Big Brothera sve je bliže, a stanari su nakon što se u petak kuća malo raščistila imala veoma buran vikend.

U petak je prvo iz kuće izašla Mirjana, koja je komentirala da se tome i nadala jer joj je postalo dosadno u Kući. Goran je idući koji je izašao iz Kuće, ali on je bio lažno izbačen, što nije znao ni on, ni ostali stanari sve dok se nije našao s povezom na očima u tajnom dijelu Kuće. Ondje ga je čekala stara prijateljica Vesna. Kuću je napustila i Steffani koja je nagovorila stanare da ovaj tjedan glasaju da ne ostane u kući. Ona je prema izjavi koju je dala njezina majka Katja ostala u Beogradu s Đorđem.

U glavnome djelu kuće stanari su bili zadovoljni što su se riješili Mirjane i Gorana, Barbara je rekla da se osjećala neugodno kraj njega, Zorica da ga se ponekad bojala i smatrala ga psihopatom, a Darko je uvijek imao osjećaj da mu laže i da nije iskren. Rada je nadodala kako je pokušavao izgladiti odnose manipulacijom i praveći se da mu je stalo.

Goran i Vesna sve su slušali u odvojenim, tajnim odajama. Goranu nisu teško pala vrijeđanja da je psihopat i manipulator. Staloženo je prokomentirao da je tek sad, kada ih je gledao na malom ekranu, primijetio da se nitko od njih ne smije, te kako Ervin uopće više nije mio kakav je bio prije.

Osam preostalih stanara u glavnoj BB kući dobili su svoj pretposljednji tjedni zadatak pod imenom Balkan Talent Show. Naime, postat će natjecatelji u glazbenog-scenskom spektaklu koji će se održati u live emisiji sljedećeg petka. Tom prilikom izvest će četiri nastupa kojima će se u direktnom prijenosu iz Kuće boriti za titulu pobjednika koji će dobiti imunitet.

Zajedno nastupaju Mika i GibaBarbara i ErvinRada i Zorica te Tina i Darko. Blizanci Vasić će izvesti Beyoncein hit Single Ladies, čime su bili vidno oduševljeni, Barbara i Ervin će pjevati i plesati uz pjesmu Try od Pink, dok će Rada i Zorica pjevati uz pjesmu Kolačići Marine Perazić i Miki, Mićo Lepe Brene.

Darko i Tina za live emisiju u petak moraju pripremiti plesnu točko koja kombinira jive i akrobatski rock and roll. Čim su saznali, bacili su se na vježbu, ali Tina je zamalo pala nakon što ju je Darko podigao iznad sebe. On je tada dosta burno reagirao, jer je bio siguran da sve ima pod kontrolom. Nakon toga je pala i svađa između njih jer Tina smatra da Darko očekuje previše od nje.

Goran je kao tajni stanar ovoga tjedna dobio izvjesne privilegije, a ta je da će se moći osvetiti stanarima jer su ga izbacili. Naime, ovoga tjedna jedino on odlučuje tko će biti nominiran. Ipak, nije sve tako jednostavno. Naime, stanarima je Big Brother otkrio jednu tajnu, onu da je Goran završio u tajnom dijelu Kuće te da će ih promatrati sljedeća tri dana. Otkriveno im je da on misli da jedini ima mogućnost nominiranja stanara, ali istina je da će ti stanari zapravo imati imunitet.

Kako li će završiti ovotjedne igre bez granica, tko će biti nominiran, tko će napustiti kuću, a tko će ostati do samoga kraja saznat ćemo u petak u Live emisiji, a u videu pogledajte što vas očekuje večeras. 

GLEDAĆETE VEČERAS U PREGLEDU DANA!

GLEDAĆETE VEČERAS U PREGLEDU DANA!Goran ima novu ljubav?

Posted by Veliki Brat on Monday, 30 November 2015

S.V.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala