Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Dočekajte blagdane uz HBO
Prosinac nam na HBO donosi premijere filmova "Vožnja", "Spužva Bob Skockani: Spužva na suhom", "Egzodus: Bogovi i kraljevi " i "Birdman"

Dočekajte blagdane uz HBO

 
Home Box Office, vodeća premium televizijska mreža u Hrvatskoj, s ponosom najavljuje da će prosinac na HBO-u biti u znaku premijera hollywoodskih blockbustera, novih epizoda originalnih serija Kirurg i Krv i suze, dokumentaraca i specijala. U nastavku izdvajamo najzanimljivije.
 
PREMIJERE HOLLYWOODSKIH BLOCKBUSTERA
 
6. prosinca u 20.05h, Kevin Hart i Ice Cube gledatelje vode na ludu Vožnju. Posljednje dvije godine srednjoškolski zaštitar Ben (Kevin Hart) pokušavao je dokazati odlikovanom detektivu Jamesu (Ice Cube) da nije samo ovisnik o videoigrama nedostojan Jamesove sestre. Kada Bena napokon prime na policijsku akademiju, James ga pozove na vožnju osmišljenu da ga nasmrt prestraši dokaže da Ben nije dostojan njegove sestre. 
 
 
Spužva Bob Skockani: Spužva na suhom gledatelje će zabavljati 13. prosinca u 20.05h. U misiji da spasi svoj svijet Spužva Bob Skockani prvi put dolazi u naš! Kada pirat Burgerbradi (Antonio Banderas) ukrade tajni recept za obožavane rakburgere, Spužva Bob i prijatelji odlaze na obalu vratiti nestalu formulu...
 
Egzodus: Bogovi i kraljevi na HBO-u vas očekuje 20. prosinca u 20.05h. Hvaljeni redatelj Ridley Scott režirao je herojsku sagu o prkosnom vođi Mojsiju (Christian Bale) i njegovu ustanku protiv egipatskog faraona Ramzesa (Joel Edgerton), u kojem je 400.000 robova krenulo na monumentalni bijeg iz Egipta.
 
Birdman crna je komedija o glumcu (Michael Keaton) -  slavnom zbog uloge popularnog superheroja - koji na scenu pokušava postaviti kazališni komad na Broadwayu. Film Alejandra Gonzáleza Iñárritua, ove je godine nagrađen s četiri Oscara (najbolji film, režija, originalni scenarij i kamera), a gledatelji HBO-a imaju ga priliku pogledati 27. prosinca u 20.05h.
 
 
24., 25. i 26. prosinca HBO je svojim gledateljima pripremio specijalan Božićni mix koji će zadovoljiti svačiji ukus. Gledatelji će tako moći uzivati u hit fimovima: Dvanaest božićnih drvca, Spužva Bob Skockani: Spužva na suhom, Kraljevstvo majmuna, Hobit: Smaugova pustoš i Bitka pet vojski, Božićni misterij, Zvončica i gusarska vila, Nindža kornjače, Čuvari galaksije, Annie, Jacuzzi Express 2 i mnogim drugim odličnim naslovima... 
 
HBO je za posljednji dan stare godine, već tradicionalno, za sve ljubitelje sedme umjetnosti pripremio Novogodišnji film iznenađenja. Što je ove godine na programu, gledateljii HBO-a moći će provjeriti deset minuta nakon ulaska u Novu godinu, 1.1.2016 u 00.10h
 
HBO COMEDY
 
Prosinac na HBO Comedy donosi filmove Tom i Jerry: Djedičini pomoćnici (3. prosinca u 12.15h), Susjedi iz pakla (6. prosinca u 23.00h) i avanturu Hobit: Bitka pet vojski (13. prosinca u 10.05h)...
 
A najmlađe gledatelje očekuje iznenađenje jer je 25. prosinac na HBO Comedyju rezerviran za dječji Božić. Mališani će od jutra moći uživati u filmovima, bez prestanka: Pustolovine Scoobyja Dooa: Tajanstvena karta (09.00h), Scooby Doo: Frankenstraš (09.45h), Scooby Doo: Misterij na Wrestlemaniji (11.00h), Avanture gospodina Peabodya i Shermana (12.25h), Mravator (14.00h), Knjiga života (15.30h), Ledeno doba (17.05h), Ledeno doba 2: Otapanje (18.25h), LEGO (20.00h).
 
 
CINEMAX
 
Cinemax u prosincu donosi Oscarom nagrađenu dramu Zauvijek Alice (5. prosinca u 20.15h, istinitu priču Nogomet u srcu (12. prosinca u 20.30h), Crno more (26. prosinca u 20.00h). Cinemax 18. prosinca u 20.00h donosi i svjetski klasik, ovjenčan s tri Oscara – Hud, ali i film Krvavi sport (18. prosinca u 21.50h) koji je proslavio Jean-Claude Van Dammea.
 
Posljednjeg dana stare godine, 31. prosinca u 20.00h, počinje Novogodišnja noć horora, u kojoj će se redati: Svjetski rat Z (20.00h), Kad padne mrak (21.55h), Mrtvi snijeg 2 (23.20h), Wolf Creek (01.00h), FDR: Američka faca! (02.45h).
 
 
PREMIJERE SERIJA 
 
U mjesecu pred nama oprostit ćemo s drugom sezonom serije Preostali (The Leftovers) čiju posljednju, desetu epizodu premijerno gledamo u ponedjeljak, 7. prosinca u 20.05h, ali ostajemo i dalje u svijetu baleta jer ponedjeljkom od 21.05 slijede nove epizode serije Krv i suze (Flesh and Bone). U naredna tri ponedjeljka (14, 21. i 28. prosinca u 20.05h) prisjetit ćemo se i dramske miniserije Prijevremeni izbori (Casual Vacancy), nastale prema adaptaciji bestselera J. K. Rowling.
 
HBO Comedy u mjesecu pred nama donosi premijeru humorističke serije Mama u akciji (Significant Mother). U seriji redateljskog dvojca John Putch/Tripp Reed, život portlandskog restauratora Natea drastično se mijenja kad otkrije da se njegov najbolji prijatelj Jimmy viđa s njegovom nedavno rastavljenom majkom Lydijom. U seriji glume: Josh Zuckerman, Krista Allen, Nathaniel Buzolic, Emma Fitzpatrick, Jonathan Silverman, a gledamo je od 1. prosinca u 20.00h, svakog utorka, srijede i četvrtka u isto vrijeme.
 
U prosincu se na Cinemaxu opraštamo i od druge sezone Emmyjem nagrađene serije iz originalne Cinemax produkcije Kirurg II, ali do tada ćemo se s Cliveom Owenom i ostalom sjajnom glumačkom ekipom družiti kroz tri epizode – subotom u 22.00h.
 
 
KONCERT I SPECIJAL
 
Europska filmska akademija svake godine svečano dodjeljuje nagrade za najveća dostignuća u europskoj kinematografiji, u ukupno 21 kategoriji. Ove se godine u kategoriji najboljeg dokumentarnog filma natječe HBO Europe dokumentarac Toto i njegove sestre koji je već ovjenčan brojnim nagradama. Specijal Dodjela Europskih filmskih nagrada 2015 gledatelji HBO-a moći će pogledati 19. prosinca u 18.30h.
 
HBO je pripremio i pravu uvertiru u najluđu novogodišnju noć, jer 31. prosinca u 22.40h emitira Novogodišnji koncert – Katy Perry: Svjetska turneja The Prismatic
 
Svi filmovi, serije i dokumentarci će biti dostupni i putem HBO usluga videa na zahtjev - HBO On Demand i HBO GO.
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    3 1
    gorlock gorlock @ 30.11.2015. 17:33

    To se traži.

    Moram priznati da sam jedva dočekao ovaj vaš članak pa da odlučim da li da aktiviram HBO tamo negdje od polovice prosinca do siječnja 2016.

    I da aktivirat ću ga

    Hvala na iscrpnom izvještaju.

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala