Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nova zabavna emisija na HRT-u Ja to mogu!
Mogu li poznate osobe u sedam dana svladati potpuno novu vještinu i izvesti je uživo pred televizijskom publikom?

Nova zabavna emisija na HRT-u "Ja to mogu"!

Foto: HRT

Ja to mogu jedinstvena je i originalna tjedna zabavna emisija koja se emitira u najgledanijemu terminu. Emisija spaja poznate osobe i otkrivanje talenata. Ljudi s jedinstvenim talentom dobiti će priliku da na pozornici izvedu točku pred gledateljstvom i pridobiju poznate tako da oni upravo njihovu točku izaberu i uvježbaju u samo sedam dana. U konačnici talenti će se natjecati u uspješnosti uvježbavanja poznatih osoba, sudionika emisije. O tome čija je izvedba u emisiji najbolja odlučivat će gledatelji telefonskim glasovanjem.

Poznate osobe koje su se dokazale u različitim područjima u emisiji Ja to mogu krenut će od početka u svladavanju potpuno nepoznate vještine u samo sedam dana. Nepredvidivoga izazova prihvatili su se glumica Ana Majhenić, televizijski i radijski voditelj Ivan Vukušić, voditeljica Jelena Glišić, glumac Slavko Sobin, popularni Davor Bilman – sudac iz Plesa sa zvijezdama, pjevačica Lana Jurčević, pjevač Marko Tolja i voditeljica Tamara Loos.

Od 28. studenoga na Prvome programu Hrvatske televizije u 20 sati oni odlučuju o tome će hoće li izvoditi cirkuske točke i akrobacije ili prikazati borilačke ili viteške vještine, neočekivanu plesnu akrobaciju...


Emisija koja se studijskom proizvodnjom može mjeriti s najgledanijom HRT-ovom zabavnom emisijom The Voice – Najljepši glas Hrvatske, emitirat će se uživo iz studija Anton Marti. Urednik emisije Tomislav Štengl u ovome je produkcijskome izazovu, koji se radi prema licenciji izraelske tvrtke Armoza Formats, voditeljsku ulogu dodijelio Barbari Kolar. Emisija se prikazuje u više od dvadeset zemalja, među kojima su Španjolska, Bugarska, Italija i Brazil.

Zanimljivost i posebnost je u iščekivanju naoko nemogućega. Točke koje će izvoditi talenti kao nominaciju za tjedni zadatak često će se činiti neponovljivima te će izgledati potpuno nemoguće naučiti ih u samo tjedan dana. Upravo je u tome draž emisije Ja to mogu koju će redateljski potpisati Ivan Miladinov. Najbolju podršku u prikazivanju tih trenutaka dat će režiseri Krešimir Dolenčić i Mario Kovač.


Emisija će se emitirati uživo od 28. studenoga 2015. do 16. siječnja 2016. godine na Prvome programu Hrvatske televizije (HRT – HTV 1), već sada možete pogledati najavu. Informacije o emisiji i atraktivne nastupe obožavatelji će moći pratiti i na ostalim platformama.   

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala