Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Subota 14.11.
Večeras smo za vas odabrali nove nastavke izvrsnih serija kao i nekoliko fantastičnih filmova

TV Preporuke dana - Subota 14.11.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 14.11.

SERIJE / EMISIJE

Mentalist, RTL 2 u 20h
Jane i Lisbon u grozničavoj su potrazi za vođom krijumčarskog lanca jer žrtvama otmičara istječe vrijeme. U međuvremenu, Lisbon donosi odluku o odlasku u Washington s agentom Pikeom.

Lud, zbunjen, normalan, Nova TV u 20:10h
Kroz kadrove serije čija se radnja događa 1942. godine prolaze tarzani, svemirci, nindže, Indijanci i ostali. Nikome nije jasno zašto to Faruk radi, pa na njega vrše pritisak, s jedne strane direktor televizije, a s druge strane Izet. Nitko ni ne sluti da iza toga stoji nemoralna ponuda koju su Faruku prezentirali Avdija i Milena. Naime, moraju uništiti televiziju kako bi je Rudolf Turković, tajkun, mogao što jeftinije privatizirati, a Faruk bi dobio milijun. Izet angažira Movu da skupi dokaze o Turkovićevoj korumpiranosti, kako bi ga smjestio u zatvor i odvojio od Milene. Kada Faruk ipak prizna Izetu o čemu se radi, Izet pokušava spriječiti Movu u prezentiranju dokaza tužiteljstvu, ali prekasno. Turković je uhićen i ništa od milijuna. Ali ipak nije sve tako crno. Zahvaljujući nadrealističnim elementima, serija je oborila rekorde gledanosti!

Teški zločini, Doma TV u 22:10h
U prvoj epizodi serije nema prostora za prilagodbe. Odjel se žuri postići nagodbu, ali niz pljački trgovina namirnicama dobiva svoju prvu žrtvu. Nakon što dokaže da uvelike pridonosi slučaju, policijska detektivka na tajnom zadatku i vojna veteranka detektivka Amy Sykes (zvijezda serije KEARRAN GIOVANNI) premještena je u Teške zločine. Za to vrijeme Raydorica čini velik korak da zaštiti tinejdžera Rustyja Becka (zvijezda serije GRAHAM PATRICK MARTIN), nakon što on pobjegne iz udomiteljske obitelji. Sve veći problemi unutar Teških zločina postaju sve vidljiviji. Odjel radi na rješavanju brutalnog ubojstva koje je složenije nego što se očekivalo. Raydorica se bori ne bi li stekla poštovanje kolega, a istodobno neprestano pokušava nadgledati Rustyja. Promjene unutar odjela možda su previše Provenzu.

FILMOVI

Bijeli prah, Doma TV u 20h
"Bijeli prah" redatelja Teda Demmea snimljen je po biografskoj knjizi Brucea Portera o životu čovjeka koji je zapravo i uspostavio američko kokainsko tržište, od čega je neko vrijeme živio luksuzom kakav mnogi ne mogu ni zamisliti, ali koji je zbog svojeg posla naposljetku propatio nezamislivo mnogo. Spajajući elemente vrhunskog i vrhunski napetoga kriminalističkog filma o narko tržištu s biografskom dramom običnoga klinca koji pod svaku cijenu želi uspjeti u životu, Demme je dobio film koji se gleda u jednom dahu, ali i film iza kojeg ostaju mnoga pitanja...

Avatar, RTL u 22:10h
U epskoj akcijskoj pustolovini Avatar, James Cameron, Oscarom nagrađen redatelj filma Titanic, vodi nas u veličanstveni svijet kakav dosad nismo vidjeli - na dalekom planetu Pandori jedan će se junak otisnuti na put iskupljenja predvodeći herojsku bitku za spas civilizacije vanzemaljaca koju je prihvatio kao vlastitu.

Plaćenici, Nova TV u 22:25h
"The Expendables" je akcijski triler o grupi vještih plaćenika unajmljenih da bi se ubacili u državu Južne Amerike i svrgnuli njezina nemilosrdnog diktatora. Kada misija započne, momci shvate da stvari nisu kakvima se čine i da su uhvaćeni u opasnu mrežu prevare i izdaje. Budući da je misija ugrožena, a nedužan život u opasnosti, plaćenici se susreću s još većim izazovom; prijeti im uništenje.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala