Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Farmeri obilježili Martinje
Osim proslave Martinja koje se održalo na Farmi, farmeri su održali i burni obiteljski sastanak

Farmeri obilježili Martinje

Proslava Martinja slavila se i na Farmi. Mentor Joža ovom specijalnom prilikom poveo je Gazdaricu Miriam i dvoje farmera Josipa i Blaženku na obližnje imanje kako bi prisustvovali ceremoniji krštenja mošta. Troje farmera sjajno su se zabavili, a da bi doživljaj bio potpun Blaženka i Josip bili su kumovi.

"Ja kad odem s farme na neki izlet, meni to nije bijeg s farme, meni je to neki novi doživljaj.", kazala je Miriam oduševljenja zbog izleta.

Farmere je posjetila i Mia kako bi ih posjela za stol i porazgovara s njima o tekućim problemima na obiteljskom sastanku. Pokušala je pomoći farmerima da izglade narušene odnose. Miriam se osvrnula na Anamarijino nepoštenje starijih osoba i odbijanju njezinih naredbi. No, Blaženka, kao glas razuma, poručila je svima: "Vi konstantno se bunite protiv Anamarije i njezinog ružnog rječnika, a konstantno ju štitite, štitite, štitite! Onda durajte ju do finala. Ona će psovati, ako joj digneš živce reći će ti i što očekujete onda? Kako se može kazniti? Sluškinja, duel, Arena, van! I tad je mir! Dok to ne shvatite, nećete nikad imati mir!"

Iako je kazala Miriam da bi joj najveći gušt bio prvo izbaciti Annu s farme, a sljedeći tjedan Anamariju, Aleksandra je pozvala na stranu Annu kako bi porazgovarala s njom o Anamariji. Rekla joj je kako je očito da je Anamarija psihički jako loše te da bi za nju najbolja opcija bila da napusti ovu farmu. Također, ponudila je Anni još jednu opciju. Kazala joj je kako ona kao njezina najbolja prijateljica na farmi, koja je ujedno i jaka karika, može izazvati nekoga u dvoboj, tko Anamariji smeta i riješiti ga se s farme.

Aleksandra je također imala potrebu porazgovarati i s Anamarijom koja joj je priznala kako se osjeća odbačeno. "Mogu oni svi pomisliti joj da je barem ona sad tu, ali ja ne", odgovorila joj je Anamarija na upit bi li joj bilo žao da samovoljno izađe i žali zbog toga.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala