Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke - Subota 7.11.
Večeras smo za vas odabrali specijal Zvjezdica, koji donosi najbolje iz prve sezone showa te par serija i nekoliko filmova

TV Preporuke - Subota 7.11.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 7.11.

SERIJE / EMISIJE 

Zvjezdice, RTL u 20h
Prošloga smo vikenda dobili prvu hrvatsku Zvjezdicu Miu Negovetić! Večerašnja nam emisija donosi ono najbolje iz cijelog showa - najupečatljivije pjevače i najbolje izvedbe.

Mentalist, RTL2 u 20h
Jane, Abbott, Wylie i ostatak tima otvaraju staru istragu i kreću u lov na pravog ubojicu jer nevinoj osobi, koja se nalazi u zatvoru i čeka izvršenje smrtne kazne, preostaje svega nekoliko dana do smaknuća. 

Lud, zbunjen, normalan, Nova TV u 20:10h
Da bi se malo opustio nakon napornog dana na snimanju i stresa oko financija, Faruk si priprema kupku od mirisnih soli. Fufe, vidjevši Faruka u kupci, s Izetom sklapa dogovor - Fufe će Izetu donositi biftek svaki dan, a Izet ce Fufetu pripremati mirisnu kupku. Fufe je domišljat u nabavci bifteka, sve dok ga ne uhvati sigurnosna kamera. Ponovo se vodi spor oko starateljstva nad Džebrom. Barbara smatra da Džebra kod Fazlinovića samo gleda crtiće i da to štetno utječe na njega, ali upravo taj argument na sudu je iskorišten na njezinu štetu. I dok Fazlinovići odluku suda proslavljaju uz biftek, Fufe sjedi u zatvoru.

FILMOVI

Mistična rijeka, Doma TV u 20h
Boston, sredina sedamdesetih godina. Trojica dječaka, Sean (K. Bacon), Jimmy (S. Penn) i Dave (T. Robbins), bezbrižno se igraju dok njihovu igru ne prekine nekoliko nepoznatih muškaraca. Predstave se kao policajci, otmu Davea, zaključaju ga u podrum i nekoliko ga dana siluju. Tridesetak godina kasnije, oni i dalje žive u Bostonu, svi su oženjeni, Jimmy je vlasnik trgovine, Sean je policijski detektiv, a Dave je radnik, kojega je dječja tragedija zauvijek obilježila. Jednoga dana, Jimmyjeva najstarija kći pronađena je mučki ubijena u obližnjem parku. Prilikom policijske istrage otkriju se neke pojedinosti koje ipak nisu u stanju odmah rasvijetliti slučaj, ali dosta toga upućuje da bi ubojica mogao biti Dave...

Hellboy, HTV 1 u 21:59h
Hellboya (Ron Perlman) je na planet Zemlju doveo zli genijalac Rasputin (Karel Roden) kako bi upravo on pomogao nacistima u njihovu ubilačkom pohodu. Međutim od njegove zle sudbine spasio ga je profesor Broom (John Hurt), osnivač Tajne agencije za paranormalne pojave koji ga je odgojio i razvio njegove izvanredne paranormalne talente. Unatoč mračnom porijeklu, Hellboy postaje borac na strani dobra, boreći se protiv zlih sila koje prijete svijetu, zajedno s humanoidom (Doug Jones) i agenticom pirokinetičkih sposobnosti (Selma Blair). Skriveni su od društva i zaduženi za zaštitu od Rasputina koji želi oteti Hellboya te ga odvesti na mračnu stranu i iskoristiti njegove moći kako bi izazvao Armagedon.

Mamurluk 2, Nova TV u 22:20h
U nastavku rekordne hit komedije "Mamurluk", Stu se ženi pa zajedno s prijateljima putuje u egzotični Tajland na vjenčanje. Nakon nezaboravne momačke večeri u Las Vegasu, Stu ne riskira i odlučuje se za siguran, mali brunch prije vjenčanja. Međutim, stvari ne idu uvijek prema planu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala