Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Amy Winehouse dobit će svoj biografski film
Nakon dokumentarnog hita "Amy" koji je osvojio svijet, stiže nam i biografija glazbene dive

Amy Winehouse dobit će svoj biografski film

Snimanje biografskih filmova o glazbenim legendama, posebno onima koje su svoj život završile na tragičan način, postalo je gotovo pravilo. Upravo zato nije nikakvo iznenađenje da je u planu snimanje biografije o velikoj glazbenoj ikoni Amy Winehouse. Najveće zanimanje u cijeloj priči izazvao je izbor glumice koja će utjeloviti Amy.

Prema informacijama koje je objavio Screen Daily, Subotica Films, kuća koja je već producirala i biografiju Jimija Hendrixa pod nazivom Jimi: All Is By My Side (2013), u pregovorima je sa švedskom glumicom Noomi Rapace (Prometej) za ulogu ove Grammyjem ovjenčane glazbenice. 
 
 
Zanimljivo u svemu tome je što će 36-godišnja Rapace, glumiti Amy koja je umrla od trovanja alkoholom sa samo 27 godina. Sličan slučaj bio je kada se snimala biografija o Janis Joplin, koju je unatoč tome što je također umrla s 27 godina, igrala 41-godišnja glumica Amy Adams.
 
Scenarij za biografiju pod nazivom Amy Winehouse napisala je irska redateljica Kirsten Sheridan, čiji je scenarij za film San o Americi bio nominiran za Oskara, a pretpostavlja se da će ona i režirati film.
 
Kako svaka biografija treba konkurenciju, tako ni ova nije iznimka. Slashfilm izbacuje drugi Winehouse film koji prema pisanju medija rade u suradnji s ocem preminule pjevačice Mitchem. Međutim, taj film navodno neće biti biografija, nego je zapravo odgovor na ovogodišnji dokumentarni hit Amy, za koji Mitch Winehouse tvrdi da nije da istinit način predstavio njegovu kćer.  

S.V.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala