Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Živi mrtvaci se vraćaju i iduće godine
Tek što je nova sezona "Živih mrtvaca" započela AMC je naručio i 7. sezonu, ali i motorističku emisiju s Normanom Reedusom

"Živi mrtvaci" se vraćaju i iduće godine

 Šesta sezona Živih mrtvaca otpočela je s izvrsnim kritikama, što gledatelja što kritičara, a prije emitiranja 4. epizode šeste sezone serija je dobila zeleno svjetlo i za 7. sezonu. 

Obožavateljima narudžba nove sezone ovako rano neće biti iznenađenje s obzirom na izvanredne brojke koje "Živi mrtvaci" sustavno dobivaju u mjerenju gledanosti. Posljednja epizoda je okupila čak 18. 2 milijuna gledatelja samo među američkom publikom, a emisija Talking Dead, koja se emitira nakon svake epizode, prošlog tjedna je ostvarila do sada najveću gledanost. 

U 7. sezoni vratit će se i showrunnner Scott Gimple, potvrdio je AMC. Uz to će se i emisija Talking Dead s voditeljem Chrisom Hardwickom nastaviti tijekom iduće sezone. 

Predsjednik AMC-a Charlie Collier povodom objave izjavio je kako je ponosan što imaju priliku podijeliti ova dva showa sa strastvenom publikom. Također je nadodao - "Zahvalni smo i impresionirani talnetom, trudom i izvrsnošću koju neprestano pokazuju Robert Kirkman, Scott Gimple, Chris Hardwick ali i drugi suradnici kako bi napravili ove jedinstvene serije."

Osim toga, Norman Reedus, poznati ljubitelj vozila na sve kotača i miljenik publike u svojoj ulozi Daryla Dixona u "Živim mrtvacima", potpisao je s AMC-jem ugovor za novu emisiju u kojoj će motocikli imati središnju ulogu.

Pod naslovom Ride with Norman Reedus glumac će publiku upoznati s motociklističkom kulturom, provesti ju na putovanja zanimljivim lokacijama i približiti im vještine mehaničara u izradi kultnih vozila u SAD-u. 

U jednosatnim epizodama Norman Reedus će dovesti i zanimljive goste, od glazbenika, svojih prijatelja i motociklističkih entuzijasta. Emisija će se emitirati u još nedefiniranom terminu iduće godine. 

M.M.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala